Ποντάρισμα στο Nations League και στη μάχη της Ελλάδας κόντρα στην Αγγλία

Ο Λάμπρος Μπαλάφας γράφει για το σπουδαίο ματς της Ελλάδας στο "Γουέμπλεϊ" και για το τεστ χαρακτήρα της Ιταλίας απέναντι στο Βέλγιο.

Ποντάρισμα στο Nations League και στη μάχη της Ελλάδας κόντρα στην Αγγλία
EUROKINISSI

Βάζουμε για λίγο στον… πάγο τα πρωταθλήματα και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των συλλόγων, τις προσεχείς μέρες όλο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις προσπάθειες των Εθνικών ομάδων στο Nations League. Η Ελλάδα έχει μπροστά της ένα σπουδαίο ματς (Πέμπτη στις 21:45), το οποίο θα δείξει αν μπορεί να έχει βλέψεις για την υπέρβαση, κοινώς την πρωτιά του ομίλου. Το συγκρότημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έχει ξεκινήσει συγκεντρωμένη την προκριματική διαδικασία, μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς (3-0 την Φινλανδία εντός και 2-0 την Ιρλανδία εκτός) και τώρα δοκιμάζεται στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, απέναντι στην φιναλίστ του Euro της Γερμανίας, την πανίσχυρη Αγγλία.

Προφανώς και είναι ένα ματς ειδικών συνθηκών, θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια από όσους αγωνιστούν, αποτελεί πλήγμα η απουσία του Φώτη Ιωαννίδη (έχει πετύχει 3 γκολ στα 2 πρώτα ματς), το βάρος στην κορυφή της επίθεσης θα σηκώσει ένας εκ των Παυλίδη ή Δουβίκα. Τα «τρία λιοντάρια» υπολογίζουν κανονικά στον Χάρι Κέιν, ο τραυματισμός του επιθετικού της Μπάγερν ήταν επιπόλαιος, τον ξεπέρασε γρήγορα. Αντίθετα, τέθηκαν νοκ άουτ, οι Μέινου, Γκιμπς-Γουάιτ και Κόνσα, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Λι Κάρσλεϊ έχει πολλές και ποιοτικές λύσεις. Οι δυσκολίες είναι μεγάλες, το αντιλαμβάνονται όλοι, είμαστε ξεκάθαρο αουτσάιντερ. Αναμένω μια τακτική προσέγγιση υπομονής από τον Γιοβάνοβιτς, θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε τους χώρους και θα ψάξουμε την κόντρα – επίθεση. Επιλέγω 2-3 γκολ, η απόδοση φτάνει το 1.95 στην Interwetten.

Όλη η δράση των κορυφαίων διοργανώσεων στην Interwetten με δυνατές αποδόσεις, πολλά ειδικά στοιχήματα και πλούσιο Live Betting! 21+

Η Ιταλία γίνεται ξανά κυριαρχική

Την ίδια μέρα και ώρα, η Ιταλία φιλοξενεί στο «Ολίμπικο» το Βέλγιο, σε ένα κλασικό ντέρμπι της Γηραιάς Ηπείρου. Η «σκουάντρα ατζούρα» έκανε αίσθηση με την τεράστια νίκη στην πρεμιέρα (3-1 τη Γαλλία εκτός έδρας), για να ακολουθήσει και το 2-1 επί του Ισραήλ στην ουδέτερη Βουδαπέστη. Μετά την αποτυχία στο Euro, (αποκλεισμός από την Ελβετία στους «16») ο Σπαλέτι δείχνει να βρίσκει τη… συνταγή, που θα φέρει νέες επιτυχίες σε μια Εθνική ομάδα με τεράστια ιστορία και τίτλους.

Το Βέλγιο από την πλευρά του, νίκησε και αυτό το Ισραήλ (3-1), στη δική του πρεμιέρα, αλλά στη συνέχεια βρήκε τους Γάλλους… πληγωμένους, οι «τρικολόρ» επικράτησαν 2-0 με πειστική εικόνα. Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Ντομένικο Τεντέσκο θα τεθεί αντιμέτωπος με την Εθνική της χώρας του, αλλά σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν χωρούν συναισθηματισμοί. Θα πάω με την Ιταλία, έχει σε καλή κατάσταση αρκετούς παίκτες, το Βέλγιο δεν είναι σταθερό, ο «άσος» πληρώνει 1.95 στην Interwetten.

Η Ευρώπη παίζει μπάλα στην Interwetten! 21+

Άλλο επίπεδο η Ολλανδία

Από το πρόγραμμα της Παρασκευής θα μας απασχολήσει η αναμέτρηση της Ουγγαρίας κόντρα στην Ολλανδία με σέντρα στις 21:45 στην «Πούσκας Αρένα» της Βουδαπέστης. Οι Ούγγροι απέτυχαν παταγωδώς στο Euro, προσπαθούν να πατήσουν ξανά στα πόδια τους, δεν είναι εύκολο, γνώρισαν τη συντριβή 5-0 από τους Γερμανούς στην πρεμιέρα των προκριματικών του Nations League, παραχώρησαν ισοπαλία (0-0) στην μέτρια Βοσνία για την 2η αγωνιστική.

Ο Μάρκο Ρόσι εμπιστεύεται σχεδόν τους ίδιους παίκτες, περιμένει βελτίωση, αλλά το ματς έχει υψηλότατο συντελεστή δυσκολίας. Οι «οράνιε» υπερτερούν σε όλους τους τομείς, αφού συνέτριψαν 5-2 την Βοσνία, κοίταξαν κατάματα τους Γερμανούς, το 2-2 ήταν δίκαιο, οι παίκτες του Κούμαν δεν φοβήθηκαν, είχαν ευκαιρίες για να πάρουν και τους 3 βαθμούς. Επιλέγω νίκη της Ολλανδίας, συνδυαστικά με over 1.5 γκολ, η απόδοση στην Interwetten φτάνει το 1.80.

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

News 24/7

24MEDIA NETWORK