Ποντάρισμα στα μεγάλα ντέρμπι του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Λάμπρος Μπαλάφας γράφει για τους σπουδαίους αγώνες της εβδομάδας

Ποντάρισμα στα μεγάλα ντέρμπι του Τσάμπιονς Λιγκ
AP

Αναμονή τέλος, ώρα να κουνήσουμε το σεντόνι! Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει με νέο φορμάτ, όλες αυτές οι αλλαγές έγιναν με στόχο να δούμε ακόμη σπουδαιότερο θέαμα. Ο νέος τρόπος διεξαγωγής, θα μας δώσει την ευκαιρία να δούμε μεγάλα ντέρμπι από την αρχή και αυτό το αντιλαμβανόμαστε άμεσα. Μίλαν και Λίβερπουλ είναι το ζευγάρι που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης, 7 κατακτήσεις της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έχουν οι «ροσονέρι», 6 από την άλλη πλευρά οι «κόκκινοι».

Η Μίλαν μετά από ένα κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, ξέσπασε το Σάββατο στην Βενέτσια, έδειξε να συνέρχεται. Είναι ομάδα η οποία στην Ευρώπη βρίσκει τον τρόπο και βγάζει το καλύτερο πρόσωπό της, στην επίθεση εστιάζεται η δύναμή της, Λεάο, Πούλισικ, Μοράτα είναι παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Η Λίβερπουλ από την άλλη, προέρχεται από το σοκ της εντός έδρας ήττας από την Νότιγχαμ Φόρεστ, η διακοπή δεν της έκανε καλό. Ο Άρνε Σλοτ προσπαθεί να μείνει ήρεμος και να διαχειριστεί σωστά το πρώτο άσχημο αποτέλεσμα, προβλήματα τραυματισμών δεν έχει. Είναι πρεμιέρα, θα υπάρξει μια αυτοσυντήρηση, θα ποντάρω στο εύρος τερμάτων 2-3, η απόδοση στην Interwetten φθάνει το 2.00 και φυσικά έχει αξία.

Όλη η δράση των κορυφαίων διοργανώσεων στην Interwetten με δυνατές αποδόσεις, πολλά ειδικά στοιχήματα και πλούσιο Live Betting! 21+

Η υπερδύναμη που ακούει στο όνομα Μάντσεστερ Σίτι

Τεράστιο ντέρμπι και την Τετάρτη, η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί την Ίντερ σε μια επανάληψη του τελικού του 2023. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα έχει μπει φουριόζα στην Πρέμιερ Λιγκ, μετράει μόνο νίκες στα 4 ματς που έχει δώσει, παραμένει το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο και φέτος.

Οι απαιτήσεις για τους «πολίτες» είναι μεγάλες, διαθέτουν στην άκρη του πάγκου τον κορυφαίο προπονητή του κόσμου, οι οπαδοί στην Αγγλία θέτουν πάντα ως πρώτο στόχο το πρωτάθλημα, αλλά η Σίτι πλέον είναι μια τεράστια δύναμη, υποχρεωμένη να κερδίζει τα πάντα. Η Ίντερ ταξιδεύει στο Μάντσεστερ ως αουτσάιντερ, ο Ιντζάγκι την έχει κάνει πρώτη δύναμη στην Ιταλία και όχι μόνο, διαθέτει σταθερό κορμό και αυτό την κάνει άκρως ανταγωνιστική. Οι «πολίτες» δεν είναι εύκολο να αμφισβητηθούν, έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, οι «νερατζούρι» ένα γκολ θα το βρουν, ο συνδυασμός αυτός πληρώνει 2.90 στην Interwetten.

Η Ευρώπη παίζει μπάλα στην Interwetten! 21+

«Μιλάνε» οι επιθέσεις στο πριγκιπάτο

Η ποδοσφαιρική πανδαισία της πρώτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, ολοκληρώνεται την Πέμπτη. Ματς με τεράστιο ενδιαφέρον είναι αυτό της Μονακό κόντρα στην Μπαρτσελόνα, με τους «μπλαουγκράνα» να έχουν ξεκινήσει με το πόδι στο… γκάζι. Ο Χάνσι Φλικ έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που χαίρεσαι να βλέπεις, ο Γιαμάλ έχει πάρει φόρα από το Euro και δείχνει ασταμάτητος.

Αν κάτι μπορεί να φρενάρει αυτή την ομάδα είναι τα προβλήματα τραυματισμών, καθώς στη λίστα με τους Φερμίν Λόπεθ, Αραούχο, Ντο Γιονγκ και Γκάβι, προστέθηκε και ο Ντάνι Όλμο, ο οποίος προσαρμόστηκε ταχύτατα. Οι «μονεγάσκοι» από την πλευρά τους είναι άκρως ανταγωνιστικοί, βρίσκουν πολλά γκολ από τη μεσαία γραμμή και είναι επικίνδυνοι. Περιμένω υψηλό ρυθμό από την αρχή, θα ρισκάρω με το over 1,5 γκολ στο ημίχρονο, η απόδοση στην Interwetten στο 2.15.

News 24/7

24MEDIA NETWORK