Ποντάρισμα σε Champions League και στις μάχες των ελληνικών ομάδων

Ο Λάμπρος Μπαλάφας γράφει για τους αγώνες της εβδομάδας που είναι αφιερωμένοι στο Champions League και στις προσπάθειες των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Ποντάρισμα σε Champions League και στις μάχες των ελληνικών ομάδων
EUROKINISSI

Η ζωή κάνει κύκλους, πολλές φορές ερχόμαστε αντιμέτωποι με το παρελθόν μας, τα συναισθήματα είναι περίεργα. Αυτό καλείται να διαχειριστεί το βράδυ της Τετάρτης ο Χάνσι Φλικ, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του Μπάγερν Μονάχου (2019-2021) με την οποία το 2020 πανηγύρισε την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Πλέον, ως κάτοικος Βαρκελώνης, προσπαθεί να φέρει τους «μπλαουγκράνα» στην κορυφή της Ευρώπης και τα πρώτα δείγματα γραφής είναι εντυπωσιακά, αφού η ομάδα του οδηγεί την κούρσα στην Ισπανία, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, ξεκίνησε με ήττα στο Μονακό (2-1), ωστόσο απάντησε με το εμφατικό 5-0 επί της Γιουνγκ Μπόις. Οι Βαυαροί από την πλευρά τους μπήκαν στη διοργάνωση με το… ισοπεδωτικό 9-2 επί την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αλλά στην 2η αγωνιστική, έφυγαν με σκυμμένο κεφάλι από την Αγγλία, ηττήθηκαν 1-0 στο Βίλα Παρκ. Το ματς μας προϊδεάζει για θέαμα και γκολ, έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες, που είναι από την φύση τους επιθετικές. Εκτιμώ πως θα κατέβουν από την αρχή με στόχο να επικρατήσει η μία της άλλης, επιλέγω over 3.5 γκολ η απόδοση στην Interwetten φθάνει το 1.85.

Όλη η δράση των κορυφαίων διοργανώσεων στην Interwetten με δυνατές αποδόσεις, πολλά ειδικά στοιχήματα και πλούσιο Live Betting! 21+

Μόνο η νίκη κάνει στον ΠΑΟΚ

Η Πέμπτη είναι αφιερωμένη στις προσπάθειες των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο στη League Phase του Europa League. Μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Γαλατάσαραϊ (3-1) στην Τουρκία, έχασε και από την Στεάουα (1-0) στην Τούμπα, η πίεση για αποτέλεσμα είναι μεγάλη. Πρέπει με κάθε τρόπο να επικρατήσει της Βικτόρια Πλζεν (19:45) μπροστά στο κοινό του, σε διαφορετική περίπτωση, θα απομακρυνθεί πολύ από την πρόκριση. Τα καλά νέα για το σύνολο του Λουτσέσκου, είναι πως εντός συνόρων βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, υπενθυμίζει σε όλους πως θα πρέπει να κάνουν κάτι παραπάνω, αν θέλουν να του πάρουν τα σκήπτρα.

Οι Τσέχοι είναι σκληρή ομάδα, στην πρεμιέρα υποχρέωσαν την Αϊντραχτ σε ισοπαλία 3-3 στη Φρανκφούρτη, ενώ την 2η αγωνιστική υστέρησαν επιθετικά, «κόλλησαν» στο 0-0 εντός έδρας απέναντι στη Λουντογκόρετς. Έχουμε να κάνουμε με έναν «τελικό» για τον ΠΑΟΚ, το έχουν καταλάβει όλοι αυτό και θα κάνουν τα πάντα για την επίτευξη του στόχου. Επιλέγουμε τον «άσο», η απόδοση στην Interwetten στο 1.90!

Η Ευρώπη παίζει μπάλα στην Interwetten! 21+

Τεστ υψηλών απαιτήσεων για τον Παναθηναϊκό

Την ίδια ώρα, για το Conference League, o Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, Τσέλσι. Προφανώς υπάρχει σημαντική διαφορά δυναμικότητας, οι «μπλε» διαθέτουν ένα πανάκριβο ρόστερ, το οποίο έχει χρηματιστηριακή αξία 954 εκατομμύρια ευρώ! Βέβαια, τα χρήματα δεν παίζουν ποδόσφαιρο, ενώ πολλές αγγλικές ομάδες, ρίχνουν το βάρος στην Premier League και σε αυτές τις διοργανώσεις, χρησιμοποιούν και παίκτες που δεν θεωρούνται βασικοί.

Είναι χαρακτηριστικό, πως το μεγάλο αστέρι της Τσέλσι, ο Κόουλ Πάλμερ (χρηματιστηριακή αξία 90 εκατομμύρια) δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα, για να είναι προσηλωμένος 100% στο πρωτάθλημα, συνεπώς οι «πράσινοι» δεν θα τον βρουν απέναντί τους. Όχι, πως η αποστολή του είναι εύκολη, η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα, διαθέτει τεράστιο «βάθος» στο πρώτο της παιχνίδι συνέτριψε 4-2 την Γάνδη, με 4 διαφορετικούς σκόρερ. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει να χάσει κάτι από αυτό το ματς, κανείς δεν θα τον κατηγορήσει, θα παίξει χωρίς άγχος, σίγουρα όμως με την απαιτούμενη προσοχή στην άμυνα. Επιλέγω 2-3 γκολ, με απόδοση 2.00 στην Interwetten.

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

Έχει ευκαιρία ο Ολυμπιακός

Το βράδυ της Πέμπτης (22.00) ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Σουηδία, απέναντι στη Μάλμε και ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Europa League, που θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη αξία στη μεγάλη νίκη επί της Μπράγκα με 3-0. Στο ελληνικό πρωτάθλημα οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ έχουν δώσει δικαιώματα, την Κυριακή παραχώρησαν απρόσμενη ισοπαλία 2-2 στον Λεβαδειακό κι ενώ είχαν προηγηθεί 2-0 στο 21ο λεπτό.

Η Μάλμε έχει σχεδόν «κλειδώσει» τον τίτλο στη Σουηδία, έχει 8 βαθμούς διαφορά από την 2η Χάμαρμπι και της δίνεται μια καλή ευκαιρία να ρίξει το βάρος στην Ευρώπη. Ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα από την Ρέιντζερς (2-0), αλλά απάντησε με «διπλό» κόντρα στην Κάραμπαγκ (2-1). Ο έλεγχος του ρυθμού θα καθορίσει και την ομάδα που θα πάρει το πάνω χέρι, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ευρωπαϊκή εμπειρία για να ορίσουν αυτοί την τύχη του αγώνα. Το «διπλό» φτάνει το 2.35 στην Interwetten και θα μπει στο παιχνίδι μας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK