Οι υποψήφιοι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Η αυλαία του Euro έπεσε, επιστρέφουμε σε μια κανονική ροή. Τα πρωταθλήματα αργούν, ωστόσο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην προσπάθεια των ομάδων για να μπουν στο νέο… format των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων
EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ περιμένει την αντίπαλό του στον δεύτερο προκριματικό του Champions League, θα προκύψει από το ζευγάρι Εγνατία (Αλβανία) – Μπόρατς Μπάνια Λούκα (Βοσνία), το ματς διεξάγεται την Τετάρτη στις 22:00. Στο πρώτο παιχνίδι οι Βόσνιοι πήραν τη νίκη με 1-0 με γκολ στο 96΄, εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική υπεροχή, η ομάδα από την Αλβανία έπαιζε με 10 παίκτες από το 58΄ (είδε κόκκινη κάρτα και δεύτερος παίκτης στο 101΄) λόγω αποβολής του Ζεϊνουλάι (σημαντικός ποδοσφαιριστής με 6 γκολ και 3 ασίστ στο περσινό πρωτάθλημα).

Σε γενικές γραμμές το ματς ήταν ισορροπημένο, η Μπάνια Λούκα πίεσε περισσότερο στο φινάλε και βρήκε το γκολ που της δίνει προβάδισμα. H ρεβάνς θα γίνει στο Ελμπασάν και όχι στη φυσική έδρα της Εγνατίας, η οποία θα πιέσει για να ανατρέψει τα δεδομένα και να πάρει την πρόκριση. Μεγάλη εμπειρία δεν έχουν οι γηπεδούχοι, αλλά υπάρχει ενθουσιασμός, ο οποίος μπορεί να αποβεί καθοριστικός. Θα δώσω πρώτη τύχη στον άσο, η απόδοση στην Interwetten φτάνει το 2.60.

Όλη η δράση των κορυφαίων διοργανώσεων στην Interwetten με δυνατές αποδόσεις, πολλά ειδικά στοιχήματα και πλούσιο Live Betting! 21+

Η Μάριμπορ ανατρέπει τα δεδομένα στη Σλοβενία

Την Πέμπτη στις 21:15 θα μάθει τον αντίπαλό του ο Παναθηναϊκός, στον 2ο προκριματικό του Europa League, θα προκύψει από την ρεβάνς της Μάριμπορ (Σλοβενία) με την Μπότεφ Πλόβντιβ (Βουλγαρία). Οι Σλοβένοι αρχικά έμοιαζαν το μεγάλο φαβορί, αλλά η ήττα με 2-1 στο Πλόβντιβ έχει αλλάξει τα δεδομένα, οι Βούλγαροι είχαν εξαιρετική εικόνα. Ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης (πρώην παίκτης του ΟΦΗ) έπαιξε σε όλο το ματς και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στη νίκη, η οποία της δίνει τη δυνατότητα, να πάει στη Σλοβενία για να υπερασπιστεί το προβάδισμα που έχει αποκτήσει.

Ναι, η Μάριμπορ είναι το όνομα, έχει και μεγαλύτερη εμπειρία, αλλά θα πρέπει να ανεβάσει αρκετά την απόδοσή της. Αναμένω ανοικτό ματς, ενδεχομένως και ρίσκα από τους γηπεδούχους, οι οποίοι μπορούν να ανατρέψουν τα δεδομένα. Ο Γιακούποβιτς (19 γκολ πέρυσι), αλλά και ο πολύπειρος διεθνής, Γιόζιπ Ίλιτσιτς (στα 36 του πλέον) θα σηκώσουν το βάρος, ο άσος στην Interwetten, πληρώνει 1.77.

Η Ευρώπη παίζει μπάλα στην Interwetten! 21+

Διορθώνει την… ανορθογραφία η Βελέζ Μόσταρ

Η Πέμπτη είναι σημαντική μέρα και για την ΑΕΚ, θα μάθει τον αντίπαλό της στον 2ο προκριματικό του Conference League, η Ιντερ Κλαμπ ντ’ Εσκάλδες από την Ανδόρα θα φιλοξενήσει την Βελέζ Μόσταρ στη ρεβάνς του 1-1, η αναμέτρηση αρχίζει στις 19:00. Οι Βόσνιοι είχαν μια ανούσια υπεροχή στο πρώτο ματς, αλλά βρέθηκαν να… κυνηγάνε στο σκορ μετά την κεφαλιά του Λόπεζ Έλο στο 34΄. Πίεσαν περισσότερο στην επανάληψη, ισοφάρισαν με τον Άλβες Λούσιο στο 65΄, έψαξαν και την ανατροπή χωρίς όμως να την πετύχουν.

Η Ίντερ Κλαμπ δεν διαθέτει καυτή έδρα, χρησιμοποιεί ένα γήπεδο μόλις 1.500 θέσεων το οποίο ανήκει στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ανδόρας. Η εμπειρία της Βελέζ Μόσταρ μπορεί να της χαρίσει τη νίκη – πρόκριση και να την φέρει ξανά στο δρόμο της ΑΕΚ (είχαν βρεθεί ξανά αντίπαλες το 2021 με τους Βόσνιους να προκρίνονται) το «διπλό» στην Interwetten πληρώνει 2.15.

News 24/7

24MEDIA NETWORK