Είναι το Euro των φαβορί και τα στηρίζουμε

Ο Λάμπρος Μπαλάφας γράφει για όσα έχουμε δει και όσα περιμένουμε αυτή την εβδομάδα στο Euro.

Είναι το Euro των φαβορί και τα στηρίζουμε

Πήραμε μια πρώτη γεύση Euro, είναι φανερό πως αρκετές ομάδες εμφανίστηκαν διστακτικές, δεν άνοιξαν τα χαρτιά τους, αλλά όσο μπαίνουμε πιο βαθιά στη διοργάνωση, θα αναγκαστούν να πάρουν ρίσκα, ειδικά αυτές που δεν ξεκίνησαν όπως είχαν σχεδιάσει. Σε αυτό το γκρουπ δεν ανήκουν οι Γερμανοί, οι παίκτες του Νάγκελσμαν έκαναν μια ισχυρή δήλωση προθέσεων στην πρεμιέρα κόντρα στη Σκωτία και ουσιαστικά διέσυραν τους αμφισβητίες, αυτούς που θεωρούσαν πως το ταβάνι τους είναι χαμηλό.

Δεν είναι καθόλου εύκολο να βάζεις 5 γκολ σε έναν αντίπαλο, η Γερμανία το έκανε με άνεση. Σαφώς και έπαιξε ρόλο, στο εύρος του σκορ, η αποβολή των Σκωτσέζων, ωστόσο και στο διάστημα που υπήρχε αριθμητική ισορροπία, στο γήπεδο μία ομάδα έπαιζε…

Και φτάνουμε στην 2η… απόπειρα των «πάντσερ», θα δοκιμαστούν κόντρα στην Ουγγαρία, η οποία απογοήτευσε στη δική της πρεμιέρα, ηττήθηκε από την Ελβετία, έχοντας μια προβληματική εικόνα και στα δύο κομμάτια του γηπέδου. Ελάχιστες ιδέες επιθετικά, με τον Σομποσλάι εκτός ρυθμού, βαριά άμυνα στα μετόπισθεν, καμία σιγουριά, όλα όσα συνέβησαν, είχαν λόγο και αιτία. Μπορεί να ανατραπεί το σκηνικό με όσα έχουμε δει από τις δύο ομάδες; Στο ποδόσφαιρο έχουμε δει να συμβαίνουν πολλά… ανεξήγητα, αλλά εν προκειμένω, δυσκολεύομαι να πείσω τον εαυτό μου για μια τέτοια εξέλιξη.

Η Γερμανία εύκολα ή δύσκολα θα ζευγαρώσει τις νίκες της, η απόδοση στον «άσο» είναι χαμηλή, επειδή και η Ουγγαρία αναγκαστικά θα ρισκάρει, περιμένω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, κάτι τέτοιο διπλασιάζει το ποντάρισμά μας στην Interwetten.

Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημα μας! 21+

Η νικηφόρα πρεμιέρα προσφέρει άνεση σε Ισπανία και Ιταλία

Την Πέμπτη θα γίνουμε πιο… σοφοί και για τον 2ο όμιλο, Ισπανία και Ιταλία ξεκίνησαν με νίκες, ουσιαστικά θέλουν ακόμη μία για να «κλειδώσουν» την παρουσία τους στα νοκ άουτ και να νιώσουν μια πρώτη ικανοποίηση. Οι Ισπανοί διέλυσαν 3-0 την Κροατία, ελάχιστοι περίμεναν το σκορ, η ομάδα του Ντε Λα Φουέντε έδειξε άγριες διαθέσεις. Ρόδρι και Φαμπιάν Ρουίθ επέβαλαν τους κανόνες τους στη μεσαία γραμμή, το γεγονός αυτό δημιούργησε χώρους και ευκαιρίες στην επίθεση, η Κροατία έδειχνε μια ταχύτητα πιο κάτω. Ο Γιαμάλ, ο Νίκο Ουίλιαμς, αν πάρουν γρήγορα τη μπάλα στο χώρο, μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα σε κάθε αντίπαλο, λογικά ο Σπαλέτι και οι συνεργάτες του θα ετοιμάσουν ένα καλύτερο πλάνο από αυτό του Ντάλιτς.

Η Ιταλία αντέδρασε υποδειγματικά στο γρήγορο γκολ της Αλβανίας, γύρισε γρήγορα την κατάσταση υπέρ της, θύμισε σε όλους πως είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης και θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει το… στέμμα. Ίσως λείπουν οι μεγάλες προσωπικότητες, αλλά αυτή η ομάδα βρίσκει τον τρόπο να γίνεται συμπαγής, το εγώ μπαίνει κάτω από το εμείς και κάπου εκεί εμφανίζεται ένα σύνολο που ξέρει τον τρόπο να φτάσει ψηλά.

Το ζευγάρωμα Ισπανία – Ιταλία με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί μοιάζει ισορροπημένο, από τη στιγμή που αμφότερες ξεκίνησαν νικηφόρα, σε αυτή την δεύτερη… απόπειρα θα έχουν ως κύριο μέλημα την αποφυγή της ήττας, θεωρώ αρκετά πιθανή την ισοπαλία, η οποία στην Interwetten πληρώνει 3.15.

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

Περισσότερες και ποιοτικότερες οι λύσεις της Γαλλίας

Την Παρασκευή έρχεται ένα ακόμη τεράστιο ευρωπαϊκό ντέρμπι, Ολλανδία και Γαλλία δυσκολεύτηκαν στην 1η αγωνιστική, αλλά πήραν τις νίκες, μετρίασαν το άγχος που πάντα υπάρχει στις αρχές ενός τόσο σημαντικού τουρνουά. Οι «οράνιε» είχαν το πάνω χέρι σε όλο το ματς κόντρα στην Πολωνία, ωστόσο βρέθηκαν να κυνηγάνε στο σκορ και χρειάστηκαν τη συμβολή του… παγκίτη Βέγκχορστ για να πανηγυρίσουν στο φινάλε.

Οι Γάλλοι λύγισαν την Αυστρία επίσης οριακά, ο Εμπαπέ τραυματίστηκε και δεν θα παίξει με την Ολλανδία, αλλά οι «τρικολόρ» ακόμη και στη μέτρια μέρα τους, βρίσκουν τον τρόπο να φτάνουν στο ζητούμενο.

Θεωρώ πως υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Γαλλία έχει τεράστιο βάθος στον πάγκο και αυτό θα παίξει τον ρόλο του, ο Ντεσάν μπορεί να μοιράσει το χρόνο για να διατηρήσει τη φρεσκάδα μέχρι το τέλος. Βλέπω το «διπλό» της Interwetten στο 2.20 και με ικανοποιεί απόλυτα, θα το βάλω στο παιχνίδι μου χωρίς δεύτερη σκέψη…

News 24/7

24MEDIA NETWORK