Είναι ώρα να… μιλήσει και ο Λουκάκου

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα ματς της εβδομάδας για την αγωνιστική δράση του Euro.

Είναι ώρα να… μιλήσει και ο Λουκάκου
AP

Η 3η αγωνιστική των ομίλων του Euro ολοκληρώνεται και ταυτόχρονα σχηματίζεται οριστικά και ο χάρτης των νοκ άουτ της διοργάνωσης. Στον 5ο όμιλο οι συμμετέχοντες έχουν βαλθεί να κρατήσουν την αγωνία μέχρι το φινάλε και οι 4 ομάδες έχουν από μία νίκη, κοινώς 3 βαθμούς, όλα θα κριθούν στο νήμα.

Κι ενώ για το ζευγάρι Σλοβακία – Ρουμανία η ισοπαλία φαντάζει βολική, καθώς στέλνει αμφότερες στους «16», το Ουκρανία – Βέλγιο είναι το πλέον καθοριστικό. Η ομάδα του Ρεμπρόφ ξεπέρασε το αρχικό σοκ της ήττας 3-0 από την Ρουμανία, με νίκη 2-1 επί της Σλοβακίας και μάλιστα με ανατροπή. Υπάρχει δεδομένη ποιότητα και παίκτες πρώτης γραμμής, οι οποίοι πρωταγωνιστούν σε κορυφαία πρωταθλήματα. Τώρα θα τα δώσουν όλα σε έναν πραγματικό «τελικό», μόνο η νίκη δείχνει ικανή να δώσει συνέχεια στο ουκρανικό όνειρο.

Το Βέλγιο επίσης ξεπέρασε την απρόσμενη αποτυχία της πρεμιέρας κόντρα στη Σλοβακία, έβγαλε χαρακτήρα απέναντι στη Ρουμανία, η νίκη 2-0 ήρθε ελεγχόμενα και πλέον άνοιξε ο δρόμος, όχι μόνο για την πρόκριση, αλλά ακόμη και για την πρωτιά. Ο Τεντέσκο νιώθει λίγο πιο άνετα, έδιωξε αρκετό βάρος από τις πλάτες του, αλλά χρειάζεται ανάλογη συνέχεια.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» διαθέτουν μεγαλύτερη εμπειρία από τους Ουκρανούς, αλλά και παίκτες που έχουν διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις, θεωρώ πως θα βγουν μπροστά, δεν έχει… μιλήσει ακόμη ο Λουκάκου, η ατυχία με τα ακυρωθέντα γκολ αποτελεί τεράστιο θέμα συζήτησης. Λογικά θα δούμε ένα παιχνίδι με επιθετική διάθεση και από τις δύο ομάδες, περιμένω να δω γκολ από νωρίς, θα ρισκάρω με οver 1.5 γκολ στο ημίχρονο, η απόδοση φτάνει το 2.40 στην Interwetten.

Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημα μας! 21+

Η ηγετική κίνηση του Ρονάλντο και το δεδομένο ρίσκο της Γεωργίας

Αρκετοί απόρησαν με τη συμπεριφορά του Κριστιάνο Ρονάλντο στη νίκη 3-0 της Πορτογαλίας επί της Τουρκίας, ο σούπερ σταρ των Ιβήρων, στο 2-0 είχε την ευκαιρία να πετύχει γκολ και να γράψει ιστορία ως ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία του Euro, ωστόσο επέλεξε να πασάρει στον Μπρούνο Φερνάντες που ήταν μπροστά σε ανυπεράσπιστη εστία, για να σιγουρέψει το τέρμα. Αν έχει βάλει και ο συγκεκριμένος παίκτης το «εμείς» κάτω από το «εγώ», τότε η Πορτογαλία μπορεί να έχει υψηλότατες βλέψεις για τη συνέχεια του τουρνουά της Γερμανίας.

Τελευταίο εμπόδιο της ομάδας του Μαρτίνεθ στον όμιλο αποτελεί η Γεωργία, η οποία έχει σταθεί εξαιρετικά μέχρι στιγμής, έχασε δύσκολα από την Τουρκία, πήρε βαθμό κόντρα στην Τσεχία και τώρα θα τα παίξει όλα για όλα, στοχεύοντας σε μια τεράστια έκπληξη. Εύκολο δεν το λες, το καταλαβαίνουν άπαντες αυτό, αλλά η παρέα του Κβαρατσκέλια δεν έχει τίποτα να χάσει! Θεωρώ πως θα ρισκάρει, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί πιθανή χαλάρωση των Πορτογάλων που είναι σίγουρα πρώτοι, αυτό που στα μάτια μου έχει αξία είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, η απόδοση στην Interwetten φτάνει το 1.80.

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

Πρώτο νοκ άουτ, θα είναι λίγα τα 90 λεπτά…

Το Σάββατο έρχονται τα νοκ άουτ, το πρώτο ζευγάρι που ρίχνεται στη μάχη είναι το Ελβετία – Ιταλία, σέντρα στις 19:00. Οι Ελβετοί δικαίωσαν τις προσδοκίες από την πρώτη στιγμή της συμμετοχής τους στο Euro, έχουν καθαρό πλάνο, είναι συμπαγής ομάδα, υπάρχουν και οι προσωπικότητες που βγαίνουν μπροστά όταν χρειάζεται. Ο Μουράτ Γιακίν απάντησε με πράξεις στην κριτική που είχε δεχθεί πριν το ταξίδι στη Γερμανία. Από τη στιγμή που ο πρώτος στόχος επετεύχθη πειστικά, το άγχος έχει μειωθεί, τώρα το κάθε παραπάνω βήμα θα είναι και μια νέα επιβράβευση.

Η Ιταλία μας έχει συνηθίσει στα θρίλερ όταν βρίσκεται στους ομίλους, ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων την Κροατία, ακολούθησε ως 2η την Ισπανία στα νοκ άουτ. Τώρα τη διαδρομή, από εδώ και πέρα, την ξέρει καλά, ίσως είναι η πιο δύσκολη ομάδα που μπορεί να βρεθεί μπροστά σου σε αυτή την διαδικασία. Ο Σπαλέτι δεν έχει τις μεγάλες προσωπικότητες για να ποντάρει, περιμένει να δουλέψουν όλοι για το σύνολο, όπως έχει συμβεί μέχρι στιγμής.

Η «Σκουάντρα Ατζούρα» δίνεται φαβορί, λογικό καθώς έχει το όνομα, την εμπειρία, την ιστορία, από την άλλη η Ελβετία όσα έχει πετύχει τα έκανε με την αξία της, δεν της χαρίστηκε τίποτα, περιμένω ένα αμφίρροπο ματς, δύσκολα θα κριθεί στα 90 λεπτά, αναμένω παράταση και γιατί όχι και πέναλτι, επιλέγω την ισοπαλία, πληρώνει 3.05 στην Interwetten.

News 24/7

24MEDIA NETWORK