Έχει ευκαιρίες το Nations League, κάνει πρεμιέρα ο Γιοβάνοβιτς

Ο Λάμπρος Μπαλάφας γράφει για τους αγώνες της εβδομάδας.

Έχει ευκαιρίες το Nations League, κάνει πρεμιέρα ο Γιοβάνοβιτς
EUROKINISSI

Δεν έχουν περάσει καν 2 μήνες από το Euro της Γερμανίας και οι Εθνικές ομάδες επιστρέφουν στη δράση, αυτή τη φορά για το Nations League. Σε αυτή την προκριματική διαδικασία θα ρίξουμε το βάρος στοιχηματικά, μεγάλο το ενδιαφέρον και για την Ελλάδα, στην πρεμιέρα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Θα πάρουμε τα πράγματα χρονικά, πρώτος σταθμός το ντέρμπι Πορτογαλία – Κροατία, αναμέτρηση η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη στη Λισαβόνα.

Οι Ίβηρες προέρχονται από μια μέτρια παρουσία στο Euro, ο αποκλεισμός στον ημιτελικό από την Γαλλία στα πέναλτι, ήρθε να ολοκληρώσει μια προσπάθεια η οποία κατά γενική ομολογία κινήθηκε κάτω από τις προσδοκίες. Αντιμετώπισε δυσκολίες η Πορτογαλία και στον όμιλο (ήττα από την Γεωργία), ενώ και στους «16» λύγισε τους Σλοβένους στα πέναλτι. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ συνεχίζει στον πάγκο, ουσιαστικά θα στηριχθεί στους ίδιους παίκτες, κάλεσε ξανά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος τον Φεβρουάριο θα γίνει 40! Οι Κροάτες απέτυχαν παταγωδώς στο Euro, ο Ζλάτκο Ντάλιτς συνεχίζει στον πάγκο (ανέλαβε το 2017) θα χρειαστεί μια ανανέωση, κάτι που θα γίνει σε βάθος χρόνου. Βρισκόμαστε σε φάση αναδιοργάνωσης για πολλές ομάδες, δύσκολα θα δούμε σταθερότητα, θεωρώ πως μπορούν να σκοράρουν αμφότερες, η απόδοση στην Interwetten στο 1.95.

Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημα μας! 21+

Υπερέχει η Γαλλία, λείπουν πράγματα από την Ιταλία

Την Παρασκευή κάνουν τη δική τους εμφάνιση στο Nations League, Γαλλία και Ιταλία, συνθέτουν ένα ακόμη σπουδαίο ζευγάρι, το ματς θα διεξαχθεί στο Παρίσι. Οι «τρικολόρ» έφθασαν μέχρι τον ημιτελικό στο Euro, εκεί τους απέκλεισε η μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία. Ο Ντεσάν κατηγορήθηκε για την τακτική του, επέλεξε να παίξει πολύ συντηρητικά κι ενώ διαθέτει ένα ρόστερ με τεράστια ποιότητα σε όλες τις γραμμές.

Ο πολύπειρος προπονητής οδηγεί τη Γαλλία από το 2012, έχει επιλογές που δεν συναντάς εύκολα, ειδικά από τη μέση και μπροστά. H Ιταλία δυσκολεύτηκε πολύ να περάσει τον όμιλο στο Euro, στα νοκ άουτ έχασε εύκολα από την Ελβετία και αποκλείστηκε, δεν έπεισε με όσα παρουσίασε. Ο Σπαλέτι θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει και να προσπαθήσει να την βελτιώσει, φαίνεται όμως πως απουσιάζει το ταλέντο, αλλά και οι σπουδαίες προσωπικότητες του παρελθόντος. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, το ματς εξαρτάται από τους Γάλλους, ο άσος πληρώνει 1.70 στην Interwetten.

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

Ο Γιοβάνοβιτς δίνει ώθηση στην Ελλάδα

Η Εθνική ομάδα μπαίνει σε νέα εποχή, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι αυτός που θα την οδηγήσει στις επόμενες προκλήσεις. Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού είναι ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής και αυτό από μόνο του λέει πολλά, δεν συμβαίνει συχνά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ταλέντο υπάρχει στην ομάδα και μάλιστα αρκετό, διαθέτουμε παίκτες που κάνουν καριέρα σε καλές ομάδες του εξωτερικού. Πρώτο τεστ το Σάββατο στο Nations League η Φινλανδία, μια ομάδα απολύτως στα μέτρα μας, δεν έχει κάτι για να μας τρομάξει. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης», υπάρχει πίστη πως θα ξεκινήσουμε θετικά, ο «άσος» στο 1.83 μπορεί να επιβεβαιωθεί και θα τον επιλέξουμε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK