ΣΠΟΡ

Ο Μεϊγουέδερ θα παίξει με τον Πακιάο όποτε θέλει αυτός

Τα γλυκά (νοτ) λόγια που ανταλλάζουν τις τελευταίες ημέρες ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ με τον Μάνι Πακιάο, στο Instagram είναι ο λόγος που πολλοί πιστεύουν πως σύντομα θα τους ξαναδούμε στο ίδιο ρινγκ.

Ο Μεϊγουέδερ θα παίξει με τον Πακιάο όποτε θέλει αυτός
To στιγμιότυπο είναι από τη 2α Μαϊου του 2015, μετά το τέλος του αγώνα που σχεδίαζαν από το 2009. AP Photo/Isaac Brekken

Mια φορά βρέθηκαν στο ίδιο ρινγκ, το 2015 και αυτός ο αγώνας παραμένει ο πιο επικερδής στην ιστορία της πυγμαχίας. Είναι επίσης γνωστός, ως ‘Fight of the Century’ και ‘Battle for Greatness’. Σε ό,τι αφορά το χρώμα του χρήματος, μόνο από τα pay-per view οι διοργανωτές ‘έβγαλαν’ 526.562.150 ευρώ.

Βέβαια, για να ξημερώσει αυτή η ιστορική ημέρα (2/5/2015) που ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ νίκησε -με ομόφωνη απόφαση- τον Μάνι Πακιάο, οι συνεργάτες τους διαπραγματεύονταν έξι χρόνια! Εννοώ αν έχεις ακούσει για το ενδεχόμενο rematch (κυκλοφορεί έντονα), δώσ’του λίγο χρόνο. Μην το βιαστείς.

Η ιστορία που θα μπορούσε να γίνει ταινία

Τον Ιούνιο του 2008 συμπληρώθηκαν έξι μήνες μήνες μετά τη νίκη του Μεϊγουέδερ επί του Ρίκι Χάτον, με την οποία έκανε το 39-0 της επαγγελματικής του καριέρας (το έληξε στο 47-0, αλλά προς το παρόν μη δίνεις σημασία). Στις 6 εκείνου του μήνα ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το σπορ. Αιφνιδίασε, γιατί βρίσκονταν σε εξελίξεις συζητήσεις για rematch με τον Όσκαρ ντε λα Χόγια. Είχε οριστεί και ημερομηνία (20/9 του 2008). Παρ’ όλα αυτά, ο Αμερικανός εξήγησε ότι “τα προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για εμένα, για να βρω την επιθυμία και τη χαρά να συνεχίσω“. Όταν είπε το ‘αντίο’ -που όπως έχεις καταλάβει, εξελίχθηκε σε ‘τα λέμε αργότερα’-, ήταν στο Νο1 των rankings. Στο Νο2 ήταν ο Πακιάο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την απουσία του κορυφαίου για να γίνει superstar.

Στις 2/5 του 2009 o Φιλιππινέζος επρόκειτο να αντιμετωπίσει τον Χάτον. Αυτή ήταν η μέρα που ο Μεϊγουέδερ ανακοίνωσε ότι τελικά δεν αποχωρεί, μαζί με ότι θα αντιμετωπίσει τον Χουάν Μανουέλ Μάρκεθ (aka Dinamita), ο οποίος ήταν πρωταθλητής στην κατηγορία lightweight. Θα έπαιζαν για την welterweight.

Σημείωση: δεν θέλω να εκπλαγείς με τις αλλαγές στις κατηγορίες. Ο Μεϊγουέδερ έχει γίνει πρωταθλητής σε πέντε και ο Παλιάο σε οκτώ.

Στη συνέντευξη Τύπου η κύρια ερώτηση που απευθύνθηκε στον Μεϊγουέδερ ήταν για τον Πακιάο, ο οποίος είχε αντιμετωπίσει ήδη δυο φορές τον Μάρκεθ. Τη μια (2004) έμειναν στο ρινγκ για 12 γύρους και αποχώρησαν με ισοπαλία. Την άλλη (2008) ο Πακιάο πήρε split decision νίκη, μετά το 12ο γύρο. Η τοποθέτηση του θρύλου των σπορ ήταν πολύ συγκεκριμένη.

“Αν χάσει ο Πακιάο από τον Χάτον μην εκπλαγείτε. Να θυμίσω πως εγώ του είχα ‘σπάσει’ το αήττητο. Ναι, νίκησε τον Όσκαρ, αλλά ο τελευταίος είχε αλλάξει κατηγορία και ουσιαστικά είχε χάσει από τον πρώτο γύρο. Όταν μιλάτε για πυγμαχία, μιλάτε για τον Φλόιντ Μεϊγουέδερ.

Παρεμπιπτόντως, ο Πακιάο νίκησε και έγινε ο δεύτερος της ιστορίας που πήρε τίτλους σε έξι διαφορετικές κατηγορίες -μετά τον Όσκαρ ντε λα Χόγια. Σε άλλα νέα, ο αγώνας του ‘Μοney’ με τον Μάρκεθ είχε αναβληθεί, λόγω τραυματισμού του πρώτου. Έγινε στις 29/9 του 2009. Μολονότι ο Αμερικανός δεν είχε πατήσει σε ρινγκ -για επίσημη εμφάνιση- για 21 μήνες, νίκησε με ομόφωνη απόφαση. Δεν πρόλαβε να τελειώσει αυτή η νύχτα και η εκπρόσωπος της εταιρίας του (Mayweather Productions) ενημέρωσε πως ‘η φυσική επιλογή είναι να ‘χει ο Φλόιντ για αντίπαλο τον Πακιάο, στον επόμενο αγώνα’.

Το παιχνίδι μόλις είχε ξεκινήσει

Στις 5/12 του 2009 ο ‘Pac Man’ υπέγραψε το συμβόλαιο που τον δέσμευε να παίξει με τον Μεϊγουέδερ στις 13/3 του 2010. Λίγες μέρες μετά αρνήθηκε πως έβαλε κάπου την υπογραφή του. Επισήμανε πως ‘είμαστε ακόμα στις διαπραγματεύσεις’. Το Δεκέμβρη η Golden Boy Promotions (που ανήκει στον Όσκαρ ντε λα Χόγια -το παρατσούκλι του ήταν Golden Boy) έστειλε πρόταση στην Top Rank (εταιρία που εμπιστεύτηκαν οι μεγαλύτεροι του είδους από το 1973) για ισόποση μοιρασιά των κερδών. Μη ξεχάσω να σου πω ότι στις διαπραγματεύσεις μετείχαν και οι εταιρίες των πυγμάχων.

Σε αυτές τις οκτώ σελίδες αναφέρονταν όλες οι λεπτομέρειες. Μέχρι το ποιος θα ζυγιστεί πρώτος. Είχε και λίγο πιο ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Όπως ότι τo pay per view θα παραχωρούνταν στο HBO, για 59.95 δολάρια ανά χρήστη της υπηρεσίας. Ο Μεϊγουέδερ ζήτησε να προστεθεί ντόπινγκ τεστ, ανάλογο αυτού των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η πρώτη οπισθοχώρηση

Στις 22/12 κυκλοφόρησε το δελτίο Τύπου που έγραφε πως ο Πακιάο δεν δέχεται το τεστ. Την επομένη η Top Rank ενημέρωσε ότι ο αγώνας ακυρώνεται. “Συμφωνήσαμε με το αίτημα να δώσει ο αθλητής δείγμα ούρων, όποτε του το ζητήσουν και δείγμα αίματος πριν τη συνέντευξη Τύπου και μετά τον αγώνα. Ο Μεϊγουέδερ απαιτούσε να δοθεί αίμα πριν το ζύγισμα, γνωρίζοντας πως ο Μάνι φρικάρει όταν του παίρνουν αίμα -νιώθει πως γίνεται αδύναμος. Αυτή είναι παρενόχληση. Μόλις μας έδειξαν ότι δεν θέλουν να αγωνιστούν“. Δεν πέρασε μέρα και ο άνθρωπος που είπε αυτές τις κουβέντες (Μπομπ Έιρουμ -ιδρυτής της Top Rank) έδωσε στον Αμερικανό διορία 24 ωρών να δεχθεί ή να απορρίψει την πρόταση του Πακιάο για τεστ ουσιών, μετά άρχισαν να τσακώνονται για τις ημερομηνίες των συμφωνηθέντων τεστ (που θα ήταν 3) και έπειτα έγινε η πρώτη μήνυση.

Το video που διέρρευσε

Στις 28/12 (πάντα του 2009) ένα μέρος του video που είχε ‘φτιάξει’ το ΗΒΟ για το παιχνίδι του Πακιάο με τον Χάτον έκανε την εμφάνιση του στο διαδίκτυο. Σε αυτό εμφανιζόταν ο Πακιάο να δίνει αίμα, εβδομάδες πριν τον αγώνα τις 2ας Μαΐου του 2009. Υπήρχαν αποδείξεις ότι τα γυρίσματα έγιναν στις 8/4 του 2009, 24 μέρες πριν τον αγώνα, αλλά περισσότερες από τις 30 που ‘χε ζητήσει ως όριο για τη λήψη δειγμάτων από τον Μεϊγουέδερ.

Ο Φιλιππινέζος κατέθεσε μήνυση στο δικαστήριο της Νεβάδα (στις 30/12) εναντίον του ‘Money’, της εταιρίας του, των συνεργατών του και της Golden Boy “για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδείς καταγγελίες ότι παίρνω ουσίες που βελτιώνουν την απόδοση μου“.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν να λύσουν το θέμα εξωδικαστικά. Δυο μέρες μετά το πρώτο ραντεβού, τίποτα δεν είχε λυθεί. Ο αγώνας παρέμενε ακυρωμένος, με το στρατόπεδο του Αμερικανού να ειδοποιεί πως στο εξής ο σταρ θα έδινε μη προγραμματισμένο δείγμα αίματος και ούρων, πριν κάθε αγώνα και ανεξάρτητα από τον αντίπαλο.

Ο δεύτερος γύρος

Οι αθλητές έκλεισαν άλλους αγώνες, νίκησαν άλλους αντιπάλους και τον Μάιο του 2010 ο εκπρόσωπος του Πακιάο άφησε να εννοηθεί πως ο πιθανότερος για να βρεθεί απέναντι στον Pac Man, στον αγώνα τις 13ης Νοεμβρίου του 2010 ήταν ο Μεϊγουέδερ. “Αν δεν μου πάρουν μεγάλο δείγμα αίματος, το δίνω όποτε θέλουν μέχρι και δυο εβδομάδες πριν τον αγώνα” πρόσθεσε ο Πακιάο. Τι απάντησε ο Μεϊγουέδερ; “Θα μείνω εκτός του υπόλοιπου του 2010 και ενδεχομένως θα χάσω και το 2011“.

Η αποκάλυψη

Ο Έιρουμ βρήκε την ευκαιρία να βάλει τον Αμερικανό στο στόχαστρο. Έλεγε και ξαναέλεγε πως η απόφαση είναι δική του, ενώ έβαλε στο site της εταιρίας του αντίστροφη μέτρηση ‘έως τις 16 Ιουλίου που του δίνουμε προθεσμία να απαντήσει’. Με την εκπνοή αυτής, ο Έιρουμ αποκάλυψε ότι ήταν σε διαπραγματεύσεις με τον πρόεδρο του ΗΒΟ (“ο οποίος μου είπε πως μιλά με άνθρωπο του Φλόιντ“), διευκρινίζοντας πως ο ίδιος δεν είχε απευθείας επικοινωνία με την ομάδα του Μεϊγουέδερ. Η τελευταία αρνήθηκε κάθε ανάμειξη. Στις 26/7 ο πρόεδρος του ΗΒΟ, Ρος Γκρίμπεργκ αποκάλυψε όσα στοιχεία διέθετε και αποδείκνυαν πως όντως είχε επαφές και με τα δυο στρατόπεδα’.

Η ρατσιστική επίθεση

Για λόγους που ξέρει μόνο ο ίδιος, ο Μεϊγουέδερ εξαπέλυσε άνευ προηγουμένου ρατσιστική επίθεση κατά του Πακιάο, μέσω του Ustream. Toν αποκάλεσε, μεταξύ άλλων, ‘κίτρινο χιμπατζή’ και είπε “μόλις χτυπήσω τον νάνο, θα κάνω αυτήν την queer να μου φτιάξει σούσι ρολ και να μου μαγειρέψει ρύζι. Μετά θα τα μαγειρέψω αυτά με σκύλους και γάτες“. Την επομένη ζήτησε συγγνώμη, δηλώνοντας πως δεν έχει το παραμικρό ιχνοστοιχείο ρατσιστή μέσα του. Τόνισε ότι έκανε πλάκα.

Ο Πακιάο είχε να ασχοληθεί με άλλα θέματα. Τον Ιούλιο του 2011 ενημέρωσε πως θα δεχθεί να δώσει δείγμα για ντόπινγκ κοντρόλ όποτε θέλουν, αλλά όχι στην USADA (βλ. WADA των ΗΠΑ) “γιατί δεν είναι αμερόληπτη. Θα δώσουμε στην Ολυμπιακή Επιτροπή“, έως και μια εβδομάδα πριν τον όποιο αγώνα.

Το τηλέφωνο που έπεσε από τα χέρια

Στις 20 Ιανουαρίου του 2012 ο Πακιάο δέχθηκε ένα τηλεφώνα από τον Μεϊγουέδερ. “Μου ζήτησε 50-50 τα κέρδη. Του είπα πως αυτό δεν γίνεται και ότι αυτό που θα γινόταν είναι να βγάλει σε δικό μας αγώνα, όσα δεν είχε βγάλει σε όλη του τη ζωή“. Ο Αμερικανός δέχθηκε να πληρώσει 40 εκατομμύρια δολάρια ως προκαταβολή, με το αίτημα να μη μοιραστεί με τον Πακιάο τα κέρδη. “Μου πρόσφερε ένα ποσό και δεν είπε κουβέντα για τα pay per view. Συγγνώμη, αλλά δεν μπορούσα να συμφωνήσω με αυτό. Πρότεινα το 55-45“. Παρεμπιπτόντως, έληξαν και το θέμα με τη μήνυση που είχε γίνει και στις 20/9 του 2012 ο Πακιάο αποκάλυψε μέσω προγράμματος του ESPN, πως ο αγώνας που περίμεναν όλοι ήταν προ των πυλών.

Αμ δε.

Στις 20/12 του 2012 η Telegraph έγραψε πως ο λόγος που δεν θα γίνει ποτέ αυτό το ματς ήταν ο Έιρουμ. “Δεν θα κάνω ποτέ δουλειές με αυτόν” ήταν η δήλωση του Μεϊγουέδερ που στις 7/1 του 2014 εμφανίστηκε σε video να αποκαλεί τον Πακιάο ‘απελπισμένο σκυλί που κυνηγά μια ευνοϊκή τακτοποίηση της πληρωμής των φόρων του’. Ο Φιλιππινέζος τον προκάλεσε να παίξει για φιλανθρωπικό σκοπό -καθώς το ίδιο θα έκανε και εκείνος. “Προτείνω να προσφέρουμε όλα τα έσοδα -εγγυημένα λεφτά, pay per view, χορηγίες, εισιτήρια- σε φιλανθρωπικές οργανώσεις όλου του κόσμου. Φλόιντ, αν είσαι πραγματικός άνδρας παίξε μαζί μου. Ας το κάνουμε για την αγάπη που ‘χουμε για το σπορ και τους φαν. Όχι για τα χρήματα“.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και το έκαναν για τα χρήματα, με τις νέες διαπραγματεύσεις να κάνουν εκκίνηση το Μάιο του 2014, χάριν ενός σερβιτόρου/ηθοποιού (Γκάμπριελ Σαλβαδόρ) που σε μια δουλειά του είχε γνωρίσει τον πρόεδρο του CBS Network (Λέσλι Μούνβις). Τους ένωσε η αγάπη τους για την πυγμαχία και οι διασυνδέσεις (ο ένας στα γυμναστήρια και ο άλλος στις εταιρίες τηλεοπτικών παραγωγών).

Ο Αντετοκούνμπο τούς έφερε πιο κοντά

Πες, πες, έφτασε η ιστορία στο σημείο να πρέπει να βάλουν την υπογραφή τους οι πρωταγωνιστές. Ο Μεϊγουέδερ έκανε ένα ‘τσαλιμάκι’ (είπε ένα “δεν είναι του επιπέδου μου ο Πακιάο” καθώς είχε χάσει δυο αγώνες”), αλλά το έφτιαξε πριν να είναι αργά και στις 13/1 του 2015 συμφώνησαν να βρεθούν στο ίδιο ρινγκ στις 2/5 (MGM Grand Garden Arena του Λας Βέγκας). Στις 27/1 συμφώνησαν να συναντηθούν και από κοντά, για πρώτη φορά. Ήταν στο παιχνίδι των Miami Heat με τους Milwaukee Bucks! Ο Money είναι από τους τακτικούς στα ματς των Χιτ. Ο Πακιάο είχε πάει στο Μαϊάμι για να τελέσει χρέη κριτή σε διαγωνισμό ομορφιάς. Αυτή η ευκαιρία δεν έπρεπε να χαθεί. Και δεν χάθηκε.

Στις 20/2 ο Μεϊγουέδερ ανακοίνωσε πως όλα πια είχαν συμφωνηθεί. Μέχρι και τα κανάλια. Ο κάθε πυγμάχος είχε δική του αποκλειστική συνεργασία. Για πρώτη φορά από το 2002 και τον αγώνα Lennox Lewis vs. Mike Tyson, το ματς μεταδόθηκε από δυο σταθμούς, το HBO και το Showtime. Φυσικά και αγόρασαν τα δικαιώματα χώρες εκτός των ΗΠΑ. Τα περισσότερα τα έδωσε δίκτυο των Φιλιππινων και ήταν 10.000.000 δολάρια. Τα 16.800 εισιτήρια που κυκλοφόρησαν έκαναν ‘φτερά’ σε ένα λεπτό. Όπως όριζε το συμβόλαιο

> τα πρώτα  160 εκατομμύρια δολάρια μοιράστηκαν με τον Αμερικανό να παίρνει το 60% και τον Φιλιππινέζο το 40%, κάτι που ίσχυσε και για τα έσοδα πέραν των 180.000.000 δολ.

> τα έσοδα μεταξύ των 160 και των 180 εκατομμυρίων ευρώ μοιράστηκαν 51-49, με το 51 να το παίρνει ο νικητής.

> ο κάθε πυγμάχος ‘έβγαλε’ τουλάχιστον 100.000.000 δολ., με τη συμμετοχή.

> και οι δύο πέρασαν από ντόπινγκ τεστ του United States Anti-Doping Agency (με δείγμα ούρων και αίματος) πριν και μετά τον αγώνα. Ήταν και οι δυο ‘καθαροί’. Σε περίπτωση που ‘κοβόταν’ κάποιος, θα τιμωρούνταν με τέσσερα χρόνια.

> ο νικητής πήρε μια ειδική ζώνη, που δημιουργήθηκε για την περίσταση από την WBC. Κόστιζε 1.000.000 δολάρια.

Ο νικητής ήταν ο Μεϊγουέδερ, με ομόφωνη απόφαση μετά το 12ο γύρο. Έριξε 67 περισσότερες γροθιές από τον Πακιάο που έως το τέλος πίστευε ότι έχει ‘πάρει’ εκείνος τον αγώνα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, τα έσοδα ήταν κάπου μεταξύ των 300 και των 400 εκατομμυρίων δολαρίων -μεικτά. Ξεπέρασαν αυτά του Super Bowl XLIX.

Εκείνο το βράδυ, σε ερώτηση για ενδεχόμενο re-match, ο Μεϊγουέδερ είχε πει ‘δεν πρόκειται να ξαναπαίξω με τον Πακιάο, γιατί δεν ξέρει να χάνει και είναι δειλός’. Λίγες ώρες μετά, η ομάδα του Πακιάο αποκάλυψε πως είχε τραύμα στο δεξί ώμο, από προπόνηση του Απρίλη. Στις 5/5 του 2015 δυο κάτοικοι του Λας Βέγκας κατέθεσαν μήνυση, εναντίον του Πακιάο και του ατζέντη του ‘γιατί δεν ενημέρωσαν για αυτό το πρόβλημα’. Το Μάιο του 2016 ανάλογη μήνυση κατέθεσε το δίκτυο Showtime.

Ο νέος κύκλος -ας πούμε- διαπραγματεύσεων

Φτάσαμε κάπως έτσι, στο Σεπτέμβριο του 2018 όταν αμφότεροι οι πυγμάχοι πόσταραν videos στους λογαριασμούς τους, στο Instagram νε αναπαραστάσεις του αγώνα τους. Τότε προέκυψαν οι πρώτες φήμες για τη νέα συνάντηση. Δεν τις αρνήθηκαν. Ο Μεϊγουέδερ ξεκαθάρισε ότι θα τον ενδιέφερε αυτή η προοπτική, γιατί ήθελε να δώσει έναν αγώνα στην Ιαπωνία και ο Πακιάο θα ήταν μια χαρά αντίπαλος. Τελικά, στις 4/11 του 2018 ανακοινώθηκε ο αγώνας του Αμερικάνου με τον Ιάπωνα kickboxer, Τενσίν Νασουκάβα, την Πρωτοχρονιά.

Κάποιοι άρχισαν να γράφουν πως ο Μεϊγουέδερ φοβάται τον Πακιάο, με τον -42χρονο σήμερα- ‘Money’ να ξεκαθαρίζει την περασμένη εβδομάδα ότι “αυτό είναι κάτι που ακούω για χρόνια. Το αστείο είναι πως όταν παίξαμε, νίκησα τόσο εύκολα που όλοι έφαγαν τα λόγια τους. Όταν ρώτησα τους ειδικούς, τους κριτικούς και τους ζηλιάρηδες Αμερικανούς φαν γιατί να δώσω στον Πακιάο άλλη μια ευκαιρία, δεν είχαν να μου πουν κάτι. Εξαφανίστηκαν όλοι”.

O Mάνι Πακιάο στο ματς με τον Κιθ Θέρμαν, το Σάββατο 20/7 του 2019 (AP Photo/John Locher) AP

 

Ο -40χρονος- Φιλιππινέζος σήκωσε το γάντι, μετά τη νίκη του επί του αήττητου -μέχρι να βρεθούν μαζί στο ρινγκ- Κιθ Θέρμαν, στο MGM Grand του Λας Βέγκας, το Σάββατο 20/7. Αυτή ήταν επίσημα, η ώρα που ξαναζωντάνεψε η προοπτική του αγώνα μεταξύ του Φιλιππινέζου και του Μεϊγουέδερ -περισσότερο από ποτέ-, με τον Αμερικανό να σχολιάζει “η άποψη μου για όλες αυτές τις μ… είναι ότι όλοι έχετε εκνευριστεί που ‘έσπασα’ το ρεκόρ του Ρόκι Μαρκιάνο. Σιχαίνεστε το γεγονός ότι ένας μαύρος που παράτησε το σχολείο, σας νίκησε, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία και αποσύρθηκε αήττητος -ενώ διατήρησε όλες τις ικανότητες μέσω έξυπνων επιλογών και ακόμα πιο έξυπνων επενδύσεων. Πάντα θα γελάω τελευταίος“.

Εισαι υπαλληλος μου, ειμαι το αφεντικο σου. Παιζεις για να ζησεις. Παιζω οταν το θελω.

Σιγά μην άφηνε ασχολίαστο το γεγονός ο Pac Man. Έγραψε “έρχεσαι στον αγώνα μου και μετά χρησιμοποιείς το όνομα μου σε post, αλλά εγώ είμαι αυτός που προσπαθεί να μείνει στην επικαιρότητα. Αν θες να επιστρέψεις σε αυτήν #MayPac2“. Ο Μεϊγουέδερ αρκέστηκε στο “βγάζω πιο πολλά από εσένα, σε κερδίζω και μετά σε υπογράφω. Ήλθα στον αγώνα σου για να σε τσεκάρω, γιατί είσαι υπάλληλος μου. Έκανα ό,τι θα έκανε κάθε αφεντικό (ο Έιρουμ δεν ειναι πια promoter του Πακιάο. Aνήκει στην PBC που… ανήκει στην Mayweather Productions) Πήρες 10.000.000 δολάρια για 12 γύρους. Εγώ ‘έβγαλα’ 9.000.000 δολάρια, σε λιγότερα από τρία λεπτά (όσα χρειάστηκε για να νικήσει τον Ιάπωνα kickboxer). Σε έχω κερδίσει στο μυαλό, στο σώμα και στα οικονομικά. Εσύ αγωνίζεσαι γιατί πρέπει να το κάνεις. Εγώ δίνω αγώνες γιατί το θέλω“.

Η συνέχεια θα δοθεί όπως πάντα στις οθόνες σας. Μένει να δούμε αν θα είναι του υπολογιστή (σε κείμενο) ή της τηλεόρασης (σε αγώνα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK