Ζήτησε να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ρόστερ και οι διαπραγματεύσεις πάγωσαν αμέσως

Οι τεράστιες οικονομικές απαιτήσεις του Τεό Ερναντές στέκονται εμπόδιο στα σχέδια της Μίλαν να επεκτείνει το συμβόλαιο του.

AC Milan's Theo Hernandez, right, celebrates with his teammates after he scored his side's first goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Atalanta, at Milan's San Siro Stadium, Sunday, Feb. 26, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
Οι παίκτες της Μίλαν πανηγυρίζουν AP

Παρά τις προσπάθειες της Μίλαν να επεκτείνει έγκαιρα συμβόλαιο του Τεό Ερναντές, ο Γάλλος αριστερός μπακ ζήτησε να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ρόστερ, γεγονός που οδήγησε ουσιαστικά στο πάγωμα των διαπραγματεύσεων.

Ο 27χρονος μετέφερε στη διοίκηση των Μιλανέζων πως για να έρθει σε συμφωνία θα πρέπει ο ετήσιος μισθός του να ξεπεράσει τα οχτώ εκατομμύρια ευρώ. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως ο Ραφαέλ Λεάο, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερα αμειβόμενος παίκτης της ομάδας, διαθέτει συμβόλαιο ύψους 7 εκατομμυρίων.

Από τη στιγμή που ο Ερναντές δεν κάνει πίσω στις οικονομικές απαιτήσεις του, δεν αποκλείεται να προκύψει κάποια πώληση τον ερχόμενο χειμώνα ή το καλοκαίρι, δεδομένου πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του 2026, με τη χρηματιστηριακή αξία του Γάλλου διεθνή να ανέρχεται στα 60 εκατομμύρια ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK