"Βόμβα" με Μπρούνο Φερνάντες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο δημοσιογράφος Ρούντι Γκαλέτι υποστήριξε μέσω άρθρου πως ο Μπρούνο Φερνάντες... σκαλίζει το μέλλον του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Manchester United's Bruno Fernandes during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Μπρούνο Φερνάντες με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ (AP PHOTO/LEILA COKER)

Ακούγεται καιρό πως κάτι δεν πάει καλά ανάμεσα στον Μπρούνο Φερνάντες και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, περισσότερο μάλιστα από την πλευρά του ποδοσφαιριστή και το φημολογούμενο ενδιαφέρον ομάδων της Σαουδικής Αραβίας.

Σύμφωνα με τον μεταγραφολόγο, Ρούντι Γκαλέτι, όχι απλά υπάρχει θέμα αλλά ο Πορτογάλος σταρ έχει ήδη δώσει το πράσινο φως στους αρμόδιους από την Σαουδική Αραβία για να ψάξουν την περίπτωσή του και να του φέρουν την προσφορά.

Σε πρώτη φάση φαίνεται ότι ο Φερνάντες θέλει να ερευνήσει τα πάντα γύρω από το ενδεχόμενο να φτάσει πρόταση από την Σαουδική Αραβία, κι έτοιμος πια να δράσει για να πάρει την καλύτερη απόφαση για την οικογένειά του και την καριέρα του φυσικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK