"Βόμβα" για Λίβερπουλ και Άλισον, μεγάλη ομάδα παρακολουθεί τις εξελίξεις

Ο δημοσιογράφος Ρούντι Γκαλέτι αφήνει ανοιχτό το θέμα της παραμονής του Άλισον στην Λίβερπουλ βάζοντας στο κόλπο κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα.

FILE - In this Sunday, March 7, 2021 file photo, Liverpool's goalkeeper Alisson warms up prior to their English Premier League soccer match against Fulham at Anfield stadium in Liverpool, England. Liverpool goalkeeper Alisson Becker signed a long-term contract extension on Wednesday, Aug. 4 the club said. The 28-year-old Brazil keeper's deal follows midfielder Fabinho and right back Trent Alexander-Arnold also extending at Liverpool. (Phil Noble/Pool via AP, file)
Ο Άλισον Μπέκερ με τη φανέλα της Λίβερπουλ AP

Έριξε "βόμβα" ο γνωστός μεταγραφολόγος Ρούντι Γκαλέτι αναφορικά με τον Άλισον Μπέκερ και το μέλλον του στην Λίβερπουλ.

Ο ρεπόρτερ σημείωσε πως ο Βραζιλιάνος πορτιέρε θα σκεφτεί το μέλλον του στο Άνφιλντ στο τέλος της σεζόν έπειτα από την απόφαση των Κόκκινων να προχωρήσουν στην απόκτηση του Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι.

Μάλιστα, γίνεται λόγος για και για πιθανό ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου για τον Άλισον, καθώς οι Βαυαροί αναζητούν τον διάδοχο του Μάνουελ Νόιερ. Θυμίζουμε πως το 2018 η Λίβερπουλ είχε πληρώσει 68.250.000 ευρώ στην Ρόμα για τον Άλισον με τον Βραζιλιάνο όλα αυτά τα χρόνια να είναι αμετακίνητος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK