Τζιμ Ράντκλιφ: "Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν διαθέτει παίκτες αξίας 100 εκατομμυρίων, θέλουμε να φτάσουμε τη Ρεάλ"

Ο Τζιμ Ράντκλιφ μίλησε για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση παραμονής του Τεν Χαχ, με τον Άγγλο συνιδιοκτήτη να αναφέρεται στον κομμάτι του προπονητή, τον στόχο της ομάδας και το χρονοδιάγραμμα των αλλαγών.

Τζιμ Ράντκλιφ: "Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν διαθέτει παίκτες αξίας 100 εκατομμυρίων, θέλουμε να φτάσουμε τη Ρεάλ"
Ο Σερ Τζιμ Ρατκλιφ AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει προβεί σε αρκετές αλλαγές από την στιγμή της εμπλοκής του Τζιμ Ράντκλιφ και της INEOS στα διοικητικά της ομάδας και πλέον ο Άγγλος συνιδιοκτήτης των "Κόκκινων Διαβόλων" αναμένεται να διαχειριστεί το κομμάτι των μεταγραφών, με τον ίδιο να αναφέρεται επίσης στην υπόθεση Τεν Χαχ, τις φιλοδοξίες της διοίκησης και την εκτίμησή της για το πότε θα αποδώσουν καρπούς οι προσπάθειές της.

Όσον αφορά το χρόνο που θα χρειαστεί ο ίδιος για να επαναφέρει στην κορυφή τον σύλλογο του Μάντσεστερ εκείνος δήλωσε: "Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης όπου κι αν κοιτάξουμε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα βελτιώσουμε τα πάντα. Θέλουμε να φτάσουμε εκεί που είναι σήμερα η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά θα χρειαστεί χρόνος", πρόσθεσε.

"Είμαστε κάπως με δεμένα τα χέρια από αυτή την άποψη, οπότε νομίζω ότι θα κάνουμε αρκετά καλή δουλειά. Θα χρειαστούν δύο ή τρία καλοκαιρινά "παράθυρα" για να φτάσουμε σε καλύτερη θέση".

Στην συνέχεια ο Ράντκλιφ αναφέρθηκε στην υπόθεση του προπονητή. "Ο προπονητής δεν είναι το κεντρικό θέμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ένας αθλητικός σύλλογος. Πρέπει να είναι ανταγωνιστικός, χρειάζεται ένας βαθμός έντασης, αλλά με μια υποστηρικτική πλευρά, επειδή έχεις να κάνεις με παίκτες που είναι σχετικά νέοι. Ιστορικά η ομάδα δεν είχε αυτού του είδους το περιβάλλον".

Σχετικά με την μεταγραφική πολιτική ο Άγγλος απάντησε: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει παίκτες που αποτιμώνται στα 100 εκατομμύρια ευρώ ή περισσότερο", συνέχισε, προσθέτοντας ότι ένας σούπερ σταρ "δεν πρόκειται να λύσει το πρόβλημα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα λύσουμε όλα τα προβλήματα στην πρώτη μεταγραφική περίοδο", κατέληξε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK