Τσέλσι: Συμφωνία με Άστον Βίλα για τον Μάατσεν

Η Άστον Βίλα ξεπέρασε τη Ντόρτμουντ στον αγώνα για τον Ίαν Μάατσεν, με την αγγλική ομάδα να δίνει τα χέρια με την Τσέλσι για την παραχώρηση του Ολλανδού.

Chelsea's Ian Maatsen during the English Premier League soccer match between Chelsea and Crystal Palace art Stamford Bridge in London, Wednesday, Dec. 27, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
(AP Photo/Alastair Grant) AP

Παρά τις προσπάθειες της Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Ιάν Μάατσεν, ο ίδιος αναμένεται να επιστρέψει στην Αγγλία προκειμένου να αγωνιστεί με την φανέλα της Άστον Βίλα, η οποία έκανε την πιο δυνατή οικονομικά πρόταση καταφέρνοντας με αυτόν τον τρόπο να έρθει σε συμφωνία με την Τσέλσι.

Ο 22χρονος αριστερός μπακ αγωνιζόταν ως δανεικός στους "Βεστφαλούς" μετρώντας συνολικά 38 συμμετοχές. Μάλιστα σε ένα διάστημα μερικών μηνών κατάφερε να διπλασιάσει την χρηματιστηριακή του αξία από τα 20 στα 40 εκατομμύρια, εξέλιξη η οποία προσέλκυσε περισσότερους ενδιαφερόμενους.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι αναμένεται στο επόμενο διάστημα να καταβάλλει 45 εκατομμύρια στους Λονδρέζους, μία τιμή την οποία δεν μπόρεσε να πλησιάσει η Ντόρτμουντ παρά το γεγονός πως η ίδια θα μπορούσε με 40 εκατομμύρια να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς που προέβλεπε ο δανεισμός του Ολλανδού παίκτη.

Πλέον, ο ίδιος θα επιστρέψει μετά από μερικούς μήνες στην Premier League και θα επιχειρήσει να ανταπεξέλθει στο υψηλότερο επίπεδο, ενώ παράλληλα θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά στο Champions League, αφού η Άστον Βίλα τερμάτισε 4η στο πρωτάθλημα μετά από μία πολύ καλή σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK