Τσέλσι: Δίνει 80 εκατ. για τον διάδοχο του Καντέ

Τον Μοϊσές Καϊσέδο έχει θέσει ως πρώτο στόχο η Τσέλσι για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, σύμφωνα με το Football Insider.

Τσέλσι: Δίνει 80 εκατ. για τον διάδοχο του Καντέ
Ο Ενγκολό Καντέ AP

Σε συνεχείς συζητήσεις με τον Τοντ Μπέλι βρίσκεται ο νέος προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, προκειμένου να γίνει ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την καλοκαιρινή περίοδο.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τους μπλε να προτείνουν στη Γιουβέντους δύο ποδοσφαιριστές τους προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, με την ιταλική ομάδα να δίνει άμεσα αρνητική απάντηση.

Πλην της γραμμής κρούσης, γίνεται προσπάθεια για την ενίσχυση και στο χώρο της μεσαίας γραμμής, μετά το "ναυάγιο" στην υπόθεση του Ουγκάρτε. ο οποίος κατέλήξε στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Football Insider που αναπαράγει και το GOAL, όλο το βάρος πλέον πέφτει στον άσο της Μπράιτον, Μοϊσές Καϊσέδο, ο οποίος στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο βρέθηκε ένα βήμα πριν από τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ.

Η ευχάριστη έκπληξη της φετινής Premier League φέρεται πως ζητά για τον ποδοσφαιριστή ένα ποσό που με τα μπόνους φτάνει τα 80.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως από τη Τσέλσι αποχώρησε ο Ενγκολό Καντέ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο πλευρό του Καρίμ Μπενζεμά και την Αλ Ιτιχάντ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Το "τρελό" μηνιάτικο που θα λαμβάνει η Χεορχίνα σε περίπτωση χωρισμού τους

Μέσι: Ακόμα δεν πήγε Μαϊάμι και έβαλε την ομάδα του σε κορυφαία λίστα

Παρί: Ο Κελαϊφι έχει ήδη διαλέξει τον αντι - Εμπαπέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK