Τσέλσι: Χαμός στους μπλε, ο άνθρωπος δίπλα στον Μπέλι πήγε στα αποδυτήρια και ζήτησε εξηγήσεις

Το αγωνιστικό τμήμα της Τσέλσι επισκέφθηκε ο συνιδιοκτήτης του Τοντ Μπέλι, Μπέχναντ Εγκμπαλί μετά από τη νέα ήττα των μπλε κόντρα στην Άστον Βίλα.

FILE - Chelsea owner Todd Boehly looks out from the stands before the English Premier League soccer match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge Stadium in London on Aug. 27, 2022. Boehly, who also owns the Beverly Hilton, is the owner of the Golden Globe Awards. The 80th annual Golden Globe Awards will take place on Tuesday, Jan. 10. (AP Photo/David Cliff, File)
Ο Τοντ Μπόελι AP PHOTO/DAVID CLIFF

Από το ένα διαδοχικό αποτέλεσμα στο άλλο πηγαίνει η Τσέλσι, όντας αυτή τη στιγμή στην 14η θέση της Premier League με μία νίκη σε έξι αναμετρήσεις.

Η διοίκηση του Τοντ Μπέλι ξοδέψε για άλλο ένα καλοκαίρι ένα υπερβολικά μεγάλο ποσό για αγορές ποδοσφαιριστών και μόνο ικανοποιημένη δεν είναι από την εικόνα που βλέπει εντός αγωνιστικού χώρου.

Έτσι, σύμφωνα με την Daily Express, μετά από το τέλος της αναμέτρησης με την Άστον Βίλα και την νέα ήττα, τα αποδυτήρια των μπλε επισκέφθηκε ο άνθρωπος που έχει μπει μαζί με τον Μπέλι στα πράγματα της Τσέλσι, ο Μπέχναντ Εγκμπαλί προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις για την νέα κακή εμφάνιση της ομάδας.

Προς το παρόν δεν φέρεται να υπάρχει θέμα προπονητή, με τον ίδιο τον Ποτσετίνο πάντως να επιβεβαιώνει πως η διοίκηση των μπλε μόνο ικανοποιημένη δεν είναι από το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ έχει προβληματιστεί με τον Ονανά και έχει κυκλώσει ήδη τον αντικαταστάτη του

Ξεσάλωσε ο Κακά! Έγινε ένα με τους οπαδούς της μεγάλης του αγάπης μετά την κατάκτηση της κούπας

Παρί: Τρελαίνει εντός και εκτός γηπέδου το 17χρονο wonderkid των Γάλλων, πήρε την ντουντούκα και προκάλεσε "σεισμό"

News 24/7

24MEDIA NETWORK