Τρελάθηκε η Αλ Ιτιχάντ: Πλην του Ράμος, τσεκάρει και άλλο πρωτοκλασάτο στόπερ

Στο στόχαστρο της Αλ Ιτιχάντ βρίσκεται ο Ραφαέλ Βαράν σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ρούντι Γκαλέτι.

France's Raphael Varane, top, celebrates after team mate Aurelien Tchouameni scored his side's opening goal during the World Cup quarterfinal soccer match between England and France, at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Saturday, Dec. 10, 2022. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Ραφαέλ Βαράν πανηγυρίζει AP

Σε αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού από το πάνω ράφι βρίσκεται η Αλ Ιτιχάντ με πρόσφατο δημοσίευμα να αναφέρει πως διεξάγονται νέες συζητήσεις με τον Σέρχιο Ράμος.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Ρούντι Γκαλέτι, πλην του Ράμος, ένα από τα ονόματα που εξετάζει η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας είναι και αυτό του Ράφαελ Βαράν.

Ο 30χρονος Γάλλος στόπερ βρίσκεται στη Γιουνάιτεντ από το 2021 με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι του 2025. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει εντός των επόμενων ημερών.

Θυμίζουμε πως στη Σαουδική Αραβία η μεταγραφική περίοδος δεν λήγει στις 31 Αυγούστου όπως συμβαίνει στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να υπάρξει "κρούση" και αργότερα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Σεβίλλη εισπράττει από παντού αλλά παίρνει με "ψίχουλα" τον διάδοχο του Μπόνο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεταγραφές: Οι δύο λόγοι που ο Τεν Χαχ ζήτησε τον Βλαχοδήμο

Ο Σέρχι Κανός επιστρέφει στην Ισπανία μετά από δέκα χρόνια

News 24/7

24MEDIA NETWORK