Το plan b της Ρεάλ για τη θέση του επιθετικού ανήκει σε παίκτη της Σίτι (όχι στον Χάλαντ) μέσω ενός σούπερ ντόμινο

Η Ρεάλ δεν κάλυψε τη θέση του Καρίμ Μπενζεμά και τη νέα χρονιά θα ψάξει για τον διάδοχό του. Ένα νέο όνομα φιγουράρει στην κορυφή των μεταγραφικών φημών.

Manchester City's head coach Pep Guardiola takes his seat on the bench prior to the English Premier League soccer match between Manchester City and Everton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 31, 2022. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Καρίμ Μπενζεμά αποχώρησε από την Ρεάλ Μαδρίτης και η ομάδα του Αντσελότι έμεινε χωρίς επιθετικό επιπέδου γεγονός που την αναγκάζει τη νέα χρονιά να ψάξει τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Γαλλοαλγερινού σούπερ σταρ. Θα είναι Εμπαπέ; Θα είναι ο Χάλαντ; Ή κάποια μεγάλη έκπληξη; Σύμφωνα με την SPORT το τρίτο σενάριο ενδεχομένως να πάρει το προβάδισμα.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί μία φήμη που θέλει την Μάντσεστερ Σίτι να κινείται για το παιδί θαύμα των Γλάρων, Έβαν Φέργκιουσον. Εφόσον ο Γκουαρντιόλα μπει αποφασιστικά στο κόλπο της διεκδίκησης του Ιρλανδού τότε το κλαμπ θα χρειαστεί να εκταμιεύσει πάνω από 100.000.000 ευρώ για να ικανοποιήσει τη δύσκολη στις διαπραγματεύσεις Μπράιτον.

Κι αν όλα τα παραπάνω συμβούν και η Σίτι προχωρήσει με το δίδυμο Χάλαντ - Φέργκιουσον, τότε αυτός που θα υποβιβαστεί στην ιεραρχία είναι ο Χουλιάν Αλβάρες. Ιδού, λοιπόν, το plan b της Ρεάλ εφόσον δεν "κάτσει" η μεγάλη μεταγραφή ενός εκ των Εμπαπέ - Χάλαντ. Αυτό αναφέρει το προαναφερθέν Μέσο.

Ο Αργεντινός επιθετικός είχε βρεθεί και παλαιότερα στο στόχαστρο των Μαδριλένων -όταν αγωνιζόταν στην Ρίβερ Πλέιτ- αλλά τότε η Ρεάλ άργησε να κάνει την κίνησή της και η Σίτι πρόλαβε πληρώνοντας τους Μιλιονάριος 21.400.000 ευρώ για τα δικαιώματα του 23χρονου επιθετικού. Βεβαίως, η αξία του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει εκτοξευθεί και κινείται στα 60.000.000 ευρώ σύμφωνα με την πλατφόρμα του Transfermarkt. Επίσης, το συμβόλαιό εκπνέει το 2028.

Όλα τα παραπάνω πάντως βασίζονται σε ένα πανάκριβο ντόμινο που ενδεχομένως να συμβεί το καλοκαίρι. Το επιτελείο του Πέρεθ έχει επικεντρωθεί τα τελευταία χρόνια στον Εμπαπέ χωρίς να πετύχει deal, οπότε αν πάλι στραβώσει κάτι με τον Γάλλο που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Παρί, τότε σίγουρα η κορυφαία ομάδα στην ιστορία του Champions League πρέπει να στρέψει αλλού την προσοχή της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK