Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά: Τα μπλεξίματα ενός σταρ της Premier League με τον νόμο και ο κίνδυνος για ban 10 ετών

Πέρα από τις κατηγορίες περί παράνομου στοιχηματισμού εις βάρος του Λούκας Πακετά, πλέον συγγενικά πρόσωπα του Βραζιλιάνου ελέγχονται για ύποπτες συναλλαγές με έναν άλλο ποδοσφαιριστή.

West Ham's Lucas Paqueta, left, celebrates with West Ham's Nayef Aguerd after scoring his side's second goal during the Conference League soccer match between West Ham and Gent at the London stadium in London, England, Thursday, April 20, 2023. (AP Photo/Kin Cheung)
ο Πακετά με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ AP

Ο Λούκας Πακετά έχει βρεθεί στο στόχαστρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αγγλίας (FA), η οποία ερευνά την πιθανή εμπλοκή του ποδοσφαιριστή της Γουέστ Χαμ σε παράνομο στοιχηματισμό. Υπενθυμίζουμε πως στο σενάριο που ο 27χρονος κριθεί ένοχος, τότε θα αντιμετωπίσει ποινή αποκλεισμού έως και δέκα έτη από το ποδόσφαιρο, η οποία θα τον αναγκάσει ουσιαστικά να "κρεμάσει" πρόωρα τα παπούτσια του.

Παράλληλα όμως με αυτή την υπόθεση, πλέον, και ορισμένοι συγγενείς του Βραζιλιάνου ελέγχονται για αντίστοιχες δραστηριότητες. Συγκεκριμένα η FA διεξάγει έρευνα για ύποπτες τραπεζικές συναλλαγές με άλλον Βραζιλιάνου παίκτη, τον Λουίς Ενρίκε.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ο θείος και ο ξάδερφος του Πακετά φέρονται το 2023 να μετέφεραν χρηματικά ποσά ύψους 5 χιλιάδων ευρώ στον πρώην παίκτη της Μπέτις αμέσως μετά τις δύο αποβολές του από δύο παιχνίδια της ισπανικής ομάδας.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο ποδοσφαιριστής των "σφυριών" βρίσκεται σε μία δυσμενή θέση και μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση των "σφυριών" εφόσον υπάρξει κάποια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK