Το δεύτερο μεγάλο χτύπημα της Μπάγερν Μονάχου, σχεδιάζει μεταγραφή από τη νταμπλούχα Ιταλίας

Η Μπάγερν Μονάχου θέλει να επανέλθει στη κορυφή σε Γερμανία και Ευρώπη και αυτό αποτυπώνεται και στη μεταγραφική πολιτική της ομάδας, η οποία εξετάζει σπουδαίο ποδοσφαιριστή από την Ίντερ.

Inter Milan's Hakan Calhanoglu celebrates after scoring his side's second goal from a penalty kick during a Serie A soccer match between Inter Milan and Torino at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, April 28, 2024. (AP Photo/Luca Bruno)
(AP Photo/Luca Bruno) AP

Η Μπάγερν Μονάχου έχει κάθε λόγο να προσπαθήσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά προκειμένου να αποκαταστήσει την "πρωτοκαθεδρία" της εντός Γερμανίας μετά την αλλαγή συσχετισμών με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο.

Έχοντας η ίδια κάνει κίνηση ματ για τον περικυκλωμένο από μνηστήρες Μάικλ Ολίσε, ετοιμάζει άμεσα το επόμενο μεταγραφικό χτύπημα που θα της δώσει την απαραίτητη αγωνιστική και συναισθηματική ώθηση. Οι Βαυαροί έχουν λοιπόν προσεγγίσει την πλευρά του Χακάν Τσαλχάνογλου σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Ρομάνο εξήγησε ότι δεν έχουν γίνει ακόμα συζητήσεις μεταξύ Μπάγερν και Ίντερ και πως δεν έχουν κατατεθεί ακόμα προσφορές για τον παίκτη, αλλά φαίνεται ότι έχουν προκύψει σε πρώτο στάδιο κάποιες πρώτες επαφές για μια πιθανή μεταγραφή του Τούρκου διεθνή.

Βέβαια, η Ίντερ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και από την νέα χρονιά ούσα νταμπλούχα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να πειστεί ο Τσαλχάνογλου να αλλάξει παραστάσεις, όμως φυσικά η Μπάγερν είναι επίσης ένα τεράστιο όνομα και θα ήταν δύσκολο για οποιονδήποτε παίκτη να αρνηθεί και επομένως μένει να φανεί σε ποια κατεύθυνση θα κινηθεί ο μέσος των "νερατζούρι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK