Το αντάλλαγμα 100 εκατ. του Εμπαπέ στον Κελαϊφί για να κερδίσει την ελευθερία του

Το προβλεπόμενο μπόνους αφοσίωσης χάρισε στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Κιλιάν Εμπαπέ προκειμένου να κερδίσει την ελευθερία του το καλοκαίρι του 2024.

PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's opening goal during the French League One soccer match between Troyes and Paris Saint Germain, at the Stade de l'Aube, in Troyes, France, Sunday, May 7, 2023. (AP Photo/Lewis Joly)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ (AP PHOTO/LEWIS JOLY)

Στην Παρί Σεν Ζερμέν θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη φετινή σεζόν ο Κιλιάν Εμπαπέ παρά το γεγονός πως από την αρχή της προετοιμασίας ήταν εκτός πλάνων του Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Αυτή η επιστροφή όμως θα του κοστίσει περίπου 100.000.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Equipe, ο Εμπαπέ είπε στον Κελαϊφί πως είναι διατεθειμένος, προκειμένου να επιστρέψει και πάλι στην αγωνιστική δράση και στα πλάνα του Λουίς Ενρίκε, αλλά και να αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024,να χαρίσει στην Παρί τη ρήτρα αφοσίωσης ύψους 100.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του.

Ο πρόεδρος της Παρί εκτίμησε αυτή την γενναιοδωρία του Εμπαπέ, η οποία και οικονομικά ισοδυναμεί πάνω κάτω με το ποσό που ζητάει για την πώλησή του.

Έτσι, όλα δείχνουν πως ο Γάλλος σταρ θα μπορεί να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ως ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη η ανανέωση του συμβολαίου, με την Ρεάλ να μοιάζει το ακλόνητο φαβορί για να τον κάνει δικό της.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Βόμβα! Κορυφαία εθνική ομάδα ετοιμάζει πρόταση στον Πεπ

Ο Φαν Χάαλ μίλησε για οργανωμένο σχέδιο υπέρ του Μέσι στο Μουντιάλ

Αυτός είναι ο επόμενος ποδοσφαιρικός προορισμός του Μέισον Γκρίνγουντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK