Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο Εντιμάρ στα Γιάννινα

Παρά την προσπάθεια που καταβάλει η Πολιτεία και η Σούπερ Λίγκαα για την καταπολέμηση του ρατσισμού, κάποιοι ανεγκέφαλοι φίλαθλοι επιμένουν να κάνουν το δικό τους και να δημιουργούν προβλήματα, που αφορούν ως επί των πλείστον το χρώμα κάποιων παικτών.

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο Εντιμάρ στα Γιάννινα

Τελευταίο θέμα ρατσιστικής επίθεσης σε ελληνικό γήπεδο, ήταν ο αριστερός μπακ της Ξάνθης Εντιμάρ Φράγκα, ο οποίος μάλιστα πέτυχε το ένα από τα δύο τέρματα των Θρακιωτών, στο νικητήριο πέρασμά τους απο τους Ζωσιμάδες, με 2-1.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος μπακ, κάθε φορά που ακουμπούσε τη μπάλα, δεχόταν υποτιμητικά σφυρίγματα και φραστική επίθεση, τα οποία ο παίκτης ανέφερε αναλυτικά στην ιστοσελίδα της χώρας του uol.com.br.

Ο Εντιμάρ παραδέχτηκε πως οι φίλαθλοι του ΠΑΣ τον αποκαλούσαν συνέχεια πίθηκο και πως σε κάθε επαφή του με τη μπάλα τον κορόιδευαν για το χρώμα του. «Πρώτη φορά το έζησα αυτό. Είμαι και εγώ άνθρωπος όπως όλοι. Κάθε φορά που ακουμπούσα την μπάλα, όλοι έκαναν τον ήχο της μαϊμούς για να με κοροϊδέψουν» είπε αρχικά ο μπακ της Ξάνθης για να συνεχίσει λέγοντας πως: «Τέτοιου είδους ενέργειες, η ΦΙΦΑ θα πρέπει να τις τιμωρεί σκληρά».

News 24/7

24MEDIA NETWORK