Τελικά η Σίτι δεν είναι και τόσο άνετη στην παραχώρηση του Έντερσον, ζήτησε την Άρτα με τα Γιάννεα

Όλο αυτό το διάστημα προέκυπτε βάσει δημοσιευμάτων πως η Σίτι θα δείξει ευελιξία στην επιθυμία του Έντερσον να παίξει στην Σαουδική Αραβία. Καμία σχέση...

Manchester City's goalkeeper Ederson reacts during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester City at the Emirates stadium in London, England, Wednesday, Feb.15, 2023. (AP Photo/Kin Cheung)
Ο Έντερσον AP PHOTO/KIN CHEUNG

Τελικά, η μετακόμιση του Έντερσον στην Σαουδική Αραβία δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, ίσως να μην γίνει και ποτέ.

Αν και βάσει δημοσιευμάτων φαινόταν πως η Σίτι θα είναι άνετη στο να δώσει τον παίκτη εφόσον το ήθελε και ο ίδιος, τελικά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Συγκεκριμένα, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο υποστηρίζει ότι στις πρώτες διαπραγματεύσεις μεταξύ της Μάντσεστερ και των Σαουδαράβων ήταν σκληρές με τους Άγγλους να μην δέχονται τίποτα λιγότερο από 50-60 εκατ. ευρώ transfer για να αφήσουν τον παίκτη να φύγει.

Ο Βραζιλιάνος, πάντως, σύμφωνα πάντα με τα τελευταία δημοσιεύματα θέλει να παίξει στην Σαουδική Αραβία, όμως εάν δεν τα βρουν τα κλαμπ μεταξύ τους τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί από τη στιγμή που ο γκολκίπερ έχει συμβόλαιο με τους Πολιτές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK