Τελεσίγραφο στον Τεν Χαχ: Του απομενουν δύο αγώνες για να γυρίσει το χαρτί

Μετά την τραγική ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Τότεναμ, το μέλλον του Τεν Χαχ βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και ο ίδιος διαθέτει μόνο μία ευκαιρία για να αλλάξει άρδην τα κακώς κείμενα της ομάδας του.

Manchester United's head coach Erik ten Hag gestures as he stands on the touchline during the English League Cup semifinal second leg soccer match between Manchester United and Nottingham Forest at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday, Feb. 1, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
ο Έρικ τεν Χαχ στον πάγκο της Γιουνάιτεντ AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέστη βαριά ήττα με 3-0 εντός έδρας από την Τότεναμ και φυσικά το βάρος της ευθύνης έχει πέσει πάνω στον Έρικ Τεν Χαχ, ο οποίος στην τρίτη του σεζόν στην ομάδα, όχι μόνο αδυνατεί μέχρι στιγμής να την επαναφέρει στην ποδοσφαιρική ελίτ, αλλά αντιθέτως αυτή συνεχίζει να δέχεται ανεπίτρεπτα πλήγματα στο χορτάρι.

Σύμφωνα λοιπόν με την Telegragh, ο Ολλανδός τεχνικός θα έχει στη διάθεση του 2 παιχνίδια προκειμένου να αποφύγει ο ίδιος το σενάριο ενός εξαναγκασμένου διαζυγίου.

Συγκεκριμένα, ο Τεν Χαχ θα πρέπει πάση θυσία να κερδίσει τα επόμενα δύο ματς με την Πόρτο στο Europa League (3/10) και την Άστον Βίλα (6/10) στην Premier League.

Από την άλλη πλευρά, ο ίδιος δήλωσε πως δεν ανησυχεί ιδιαίτερα για το μέλλον, ωστόσο είναι σαφές πως πλέον δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες. Καμία ρητορική δεν πρόκειται να του διασφαλήσει την συνέχειά του στον πάγκο των "Κόκκινων Διαβόλων", αφού μόνο οι νίκες μπορούν να του κερδίσουν χρόνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK