Τα πέντε μεγαλύτερα deal της τελευταίας μέρας των μεταγραφών

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος για τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και σας παρουσιάζουμε τα πέντε κορυφαία deal της τελευταίας μέρας.

Frankfurt's Randal Kolo Muani, centre, celebrates after scoring his side's second goal during a Champions League group D soccer match between Sporting CP and Frankfurt at the Alvalade stadium in Lisbon, Tuesday, Nov. 1, 2022. (AP Photo/Armando Franca)
Αυτός είναι ο Ραντάλ Κόλο Μουανί (AP PHOTO/ARMANDO FRANCA)

Έληξε η μεταγραφική περίοδος για τις ομάδες που αγωνίζονται στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και μόνο λίγα δεν είναι τα μεγάλα deal που πραγματοποιήθηκαν στην εκπνοή. Ξεχωρίσαμε πέντε από αυτά και σας τα παρουσιάζουμε.

Στην κορυφή βρίσκεται η συμφωνία της Παρί Σεν Ζερμέν με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Κόλο Μουανί. Στην αρχή της ημέρας η Παρί κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 90.000.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους για την αγορά του Γάλλου με την γερμανική ομάδα να φέρεται θετική να πει το "ναι".Λίγες ώρες πριν από τη λήξη φάνηκε να οδηγούμαστε σε ναυάγιο αλλά τελικά τα δεδομένα άλλαξαν τη τελευταία στιγμή και ο παίκτης πήρε τον δρόμο για το Παρίσι.

Από τις σπουδαιότερες συμφωνίες της τελευταίας μέρας δεν θα μπορούσε να λείπει η μεταγραφή του Ράιαν Χράβενμπερχ στη Λίβερπουλ. Η αγγλική ομάδα βρισκόταν εδώ και αρκετό καιρό στην αναζήτηση ενός παίκτη στη μεσαία γραμμή και παρά το γεγονός πως έκανε δικό της τον Έντο, κινήθηκε και για τον νεαρό Ολλανδό. Η Μπάγερν έβαλε στα ταμεία της ένα ποσό περίπου στα 45.000.000 από τη μεταγραφή.

Χαφ πήρε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα από το πάνω ράφι. Ο λόγος φυσικά για τον Σοφιάν Άμραμπατ για τον οποίο και ξόδεψε περίπου 10.000.000 για το "ενοίκιο" του ενώ μπήκε και ρήτρα αγοράς του για το επόμενο καλοκαίρι από την Φιορεντίνα ύψους 25.000.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Από την πεντάδα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι δύο Ζοάο τους οποίους η Μπαρτσελόνα κατάφερε να εντάξει στο ρόστερ της έστω και στην εκπνοή. Φέλιξ και Κανσέλο αποκτήθηκαν με τη μορφή δανεισμού από τις Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι αντίστοιχα, χωρίς κάποια συγκεκριμένη ρήτρα αγοράς εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μπλαουγκράνα με το FFP.

Διαβάστε Περισσότερα

Επίλογος στο σίριαλ Άμραμπατ: Η Γιουνάιτεντ δίνει γερό ενοίκιο για τον Μαροκινό

Η Στουτγκάρδη πουλάει μετά τον Μαυροπάνο άλλο ένα αστέρι της στον Άγιαξ

Η Λίβερπουλ έκλεισε το τηλέφωνο στην Αλ Ιτιχάντ με συνοπτικές διαδικασίες για Σαλάχ

News 24/7

24MEDIA NETWORK