Συνεχίζεται το σίριαλ με Πογκμπά, τι είπε η μάνατζερ του

Πως ο πελάτης του δεν ήθελε ποτέ να παραβιάσει τους κανόνες ανέφερε σε δηλώσεις του η ατζέντης του Πολ Πογκμπά, Ραφαέλα Πιμέντα.

Juventus' Paulo Pogba, right, greets Sporting's goalkeeper Antonio Adan at the end of the Europa League quarter final second leg soccer match between Sporting CP and Juventus at the Alvalade stadium in Lisbon, Thursday, April 20, 2023. Juventus won 2-1 on aggregate. (AP Photo/Armando Franca)
Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της Γιουβέντους AP

Σάλος έχει προκληθεί στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο μετά από την αποκάλυψη πως ο Πολ Πογκμπά βγήκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και κινδυνεύει μέχρι και με διετή αποκλεισμό από όλες τις διοργανώσεις.

Ο Γάλλος δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε κάποια επίσημη τοποθέτηση για τα αποτελέσματα του ντόπινγκ αλλά για το συμβάν τοποθετήθηκε η μάνατζερ του, Ραφαέλα Πιμέντα.

Η Πιμέντα, η οποία άνηκε στο παρελθόν στο γραφείο του Ραϊόλα, στήριξε τον Γάλλο χαφ λέγοντας πως περιμένει τα νέα αποτελέσματα και δεν μπορεί ακόμα να πει κάτι άλλο πέρα από το ότι ο Πογκμπά δεν ήθελε να παραβιάσει τους κανόνες.

"...Περιμένουμε την ανάλυση. Μέχρι τότε δεν μπορούμε να πουμε τίποτα. Σίγουρα, ο Πογκμπά δεν ήθελε να παραβιάσει τους κανόνες. Μπορώ να σας το εγγυηθώ αυτό..."

Θυμίζουμε πως την είδηση πως ο Γάλλος βγήκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ επιβεβαίωσε και το Εθνικό Ιταλικό δικαστήριο κατά του ντόπινγκ

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπάρτσα έχει ενθουσιάστει με το wonderkid των 40 εκατ., τι ζήτησε ο Τσάβι

Ο Λουκάκου πολεμάει εκ των έσω την Τσέλσι: Απέτρεψε σούπερ ταλέντο να πάει στους "μπλε"

Απίστευτο! Ο Μιτόμα βγήκε παίκτης του μήνα και η Μπράιτον του έκανε δώρο μία... Πόρσε

News 24/7

24MEDIA NETWORK