Στραματσόνι: "Δεχθήκαμε πέντε γκολ από τον ΠΑΟΚ"

Ο Αντρέα Στραματσόνι σχολίασε τον επικείμενο αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Στραματσόνι: "Δεχθήκαμε πέντε γκολ από τον ΠΑΟΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Να μην επαναλάβει τα λάθη των αγώνων της κανονικής σεζόν επιθυμεί ο Αντρέα Στραματσόνι από την προσεχή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ.

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε στη συνδρομητική τηλεόραση για την ισοπαλία με τον Πανιώνιο αλλά και για το πώς θα προσεγγίσει το παιχνίδι της Λεωφόρου.

Οι δηλώσεις Στραματσόνι στη "Nova"

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο

"Χάσαμε μία καλή ευκαιρία να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, από τη στιγμή που υπάρχουν έξι παιχνίδια, δεν αλλάζει το πλάνο μας".

Για τον Στιλ

"Φυσικά και τον εμπιστεύομαι. Δεν μου αρέσει να λέω πως φταίει πάντα ένας, αλλά όλη η ομάδα. Πρώτα απ όλα δεν έφταιγε ένας παίκτης, αλλά πολλοί, μαζί κι εγώ. Το λάθος είναι λοιπόν για όλους".

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ

"Κάθε παιχνίδι είναι τεστ και πρέπει να αποδείξεις πως παίζεις για τη νίκη από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Έχουμε τους ίδιους βαθμούς και είναι δυνατό τεστ".

Για τη φιλοσοφία του στο ματς

"Για να είμαι ειλικρινής, πήρα πολλά μαθήματα από αυτό το ματς. Δεν θα υποτιμήσουμε το παιχνίδι και πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι για να πάρουμε το τρίποντο".

Για το αν είδε κάτι στο πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ που θα προσέξει

"Αν εξαιρέσουμε τον Παναθηναϊκό, και το έχω ξαναπεί, ο ΠΑΟΚ έχει τις καλύτερες μονάδες ατομικά. Είναι γρήγοροι και καλοί στο ένας εναντίον ενός. Επίσης, είναι καλοί στον κενό χώρο, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Δεχθήκαμε πέντε γκολ στα μεταξύ μας ματς, όμως αν είμαστε μέσα στο πλάνο μας, τότε θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Για το γεγονός πως θα υπάρχει κόσμος στην Λεωφόρο

"Είμαστε χαρούμενοι και να τα δώσουμε όλα για τους εαυτούς μας και τον κόσμο. Θα τους χρειαστούμε και είμαστε σίγουροι πως θα βρεθούν στο πλευρό μας μέχρι το τέλος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK