Στις επάλξεις ο "Special One" μετά το σοκ με Γαλατά - Όταν ο Μουρίνιο κοιμόταν στο προπονητήριο της Τότεναμ μετά από ήττα απ' τη Γιουνάιτεντ το 2019

Μετά την μεγάλη ήττα της Φενερμπαχτσέ από την Γαλατασαράι με 1-3, ο Ζοσέ Μουρίνιο θα επιχειρήσει να ξεπεράσει τα προβλήματα και την πίεση με την ίδια τακτική που χρησιμοποίησε κατά την διάρκεια της θητείας του στην Τότεναμ.

Roma's head coach Jose Mourinho gives instructions to his players during a Serie A soccer match between Roma and Napoli, at the Olimpic stadium in Rome, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Andrew Medichini)
Ο Ζοζέ Μουρίνιο AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει βρεθεί άπειρες φορές σε δύσκολη θέση, ωστόσο ποτέ του δεν παράτησε μία μάχη, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Ο Πορτογάλος λοιπόν φαίνεται πως μετά την πικρή ήττα από τη Γαλατασαράι θα χρησιμοποιήσει την ίδια συνταγή που ακολούθησε στην Τότεναμ προκειμένου να ορθοποδήσει αγωνιστικά η ομάδα.

Ο Μουρίνιο, έχοντας δεχτεί αυτό το πρώτο πλήγμα, βγήκε στην αντεπίθεση και προχώρησε σε "εκρηκτικές" δηλώσεις, με τον ίδιο να αποκαλύπτει μάλιστα το γεγονός πως εργάζεται καθημερινά για 12 ώρες, καθώς και ότι κοιμάται στο προπονητήριο της Φενερμπαχτσέ για να μην χαθεί χρόνος.

Αυτή δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο "special One" υιοθετεί τέτοιες πρακτικές. Για την ακρίβεια, ο ίδιος είχε κάνει τις ίδιες ακριβώς δηλώσεις μετά από μία ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όντας προπονητής της Τότεναμ το 2019. Συγκεκριμένα είχε αναφέρει τα εξής:

"Κοιμήθηκα εδώ (σ.σ. στο προπονητικό κέντρο), έμεινα εδώ, δεν πήγα σπίτι, οπότε το επόμενο πρωί στις οκτώ ήμουν εδώ και τι έκανα; Μπέρνλι," εξήγησε ο Μουρίνιο.νέλυσα την Μπέρνλι, προσπάθησα να οργανώσω την προπόνηση και τη συνάντηση, επιλέγοντας τα αποσπάσματα για να τους δείξω (στους παίκτες) τον πιο ξεκάθαρο δυνατό τρόπο λειτουργίας της Μπέρνλι.

Αυτός είναι ότι πρέπει να κάνεις στο ποδόσφαιρο. Μην δέχεσαι (τις ήττες) με παθητικό τρόπο)".

Πλέον, ο ίδιος επιχειρεί να πράξει το ίδιο, να καταφέρει να πάρει αποτελέσματα και να ξαναχτίσει ψυχολογία μετά την μεγάλη ήττα. Βέβαια, αξίζει να αναφερθεί πως στη συνέχεια το "διαζύγιο" του με τους "πετεινούς" μόνο βελούδινο δεν ήταν με ότι αυτό συνεπάγεται...

Διαβάστε περισσότερα

Quiz: Κόστισε στη Λίβερπουλ πάνω από 45 εκατομμύρια, όμως πλέον αγωνίζεται στην 4η κατηγορία ενός ιστορικού συλλόγου

Η Ρεάλ οφείλει χίλια "ευχαριστώ" στη Γιουνάιτεντ για την απόλυση του εκλεκτού του Σερ Άλεξ

News 24/7

24MEDIA NETWORK