Στην Γιουβέντους με μικρό ποσό το "μηχανάκι" που ήθελε ο Κλοπ στην Λίβερπουλ

Ο Τιάγκο Μότα γεμίζει τη φαρέτρα του με βέλη ενόψει της νέας του δουλειάς του στην Γιουβέντους. Η Μεγάλη Κυρία βρίσκεται εξαιρετικά κοντά στην απόκτηση κορυφαίου ταλέντου που ήθελε ο Γιούργκεν Κλοπ στην Λίβερπουλ.

Spezia's head coach Thiago Motta arrives prior to the start of the Serie A soccer match between Inter Milan and Spezia at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Wednesday, Dec. 1, 2021. (AP Photo/Luca Bruno)
(AP Photo/Luca Bruno) AP

Μια ανάσα από την απόκτηση του Κεφρέν Τουράμ βρίσκεται η Γιουβέντους σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα στο εξωτερικό. Η ομάδα του Τιάγκο Μότα τα έχει βρει με την Νις στα 20.000.000 ευρώ στάνταρ ενώ το ποσό αναμένεται ν' ανέβει λόγω των μπόνους.

Σημαντικό είναι πως ο ποδοσφαιριστής έχει δώσει τα χέρια με τους Ιταλούς και τώρα η διαπραγμάτευση βρίσκεται στη φάση μεταξύ των κλαμπ.

Ο 23χρονος μέσος, γεννημένος στην Ιταλία αλλά Γάλλος στην καταγωγή, έγινε γνωστός το περσινό καλοκαίρι και περισσότερο το χειμώνα αφού βρισκόταν στη λίστα του Γιούργκεν Κλοπ για την Λίβερπουλ.

Θυμίζουμε πως η Νις είχε αποκτήσει τον Τουράμ το 2019 ως ελεύθερο από την Μονακό και τώρα τον πουλάει με αρκετά καλά χρήματα τηρουμένων των αναλογιών (σ.σ. μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του '25).

News 24/7

24MEDIA NETWORK