Στενεύουν τα περιθώρια με Κασεμίρο στη Γιουνάιτεντ, οι νέες επαφές και το κακό σενάριο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πάρει τις αποφάσεις της αναφορικά με τον Κασεμίρο, όμως η ανταπόκριση των ενδιαφερόμενων ομάδων δεν ήταν η αναμενόμενη και πλέον η υπόθεση έχει πάρει αρνητική τροπή.

Manchester United's Casemiro reacts during the English Premier League soccer match between Nottingham Forest and Manchester United at City ground in Nottingham, England, Sunday, April 16, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Κασεμίρο με τον Ντε Χέα AP

Η υπόθεση του Κασεμίρο δεν έχει κυλήσει ομαλά για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον το μέλλον του παίκτη πρόκειται να ξεκαθαριστεί σε μεγάλο βαθμό στις επόμενες συναντήσεις της πλευράς του παίκτη και του συλλόγου.

Η πρόθεση των "Κόκκινων Διαβόλων" είναι η παραχώρηση του Βραζιλιάνου μέσου ούτως ώστε να απαλλαχθεί η ομάδα από τον παχυλό ετήσιο μισθό του βελτιώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον προϋπολογισμό. Ο παίκτης εξακολουθεί να διαθέτει εμπορική αξία σαν όνομα, όμως παρόλο που υπήρξε συζήτηση για μια μετακίνηση με πολλά χρήματα στη Σαουδική Αραβία, εν τέλει αυτό το ενδιαφέρον δεν μετουσιώθηκε σε πρόταση.

Ο μέσος διαθέτει δύο χρόνια ακόμη στο συμβόλαιο του και η Γιουνάιτεντ αξιώνει 30 εκατομμύρια προκειμένου οι δύο πλευρές να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Βέβαια η έλλειψη προτάσεων έχει δημιουργήσει ανησυχία. Μάλιστα, οι εκπρόσωποι του παίκτη θα συναντηθούν με τον Έρικ Τεν Χαχ μέσα στην επόμενη εβδομάδα με στόχο να ξεκαθαριστεί το αν ο παίκτης θα περιλαμβάνεται στα πλάνα του Ολλανδού.

Η αλήθεια είναι πως ο πρώην σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης δύσκολα θα ενσωματωθεί στα πλάνα του προπονητή μετά τις φετινές αγωνιστικές επιδόσεις του, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει δίχως ανταλλάγματα ή πως θα μειωθεί η αποζημίωση του στο σενάριο που αποφασιστεί να τερματιστεί η συνεργασία.

Δυστυχώς για την αγγλική ομάδα, φαίνεται πως αν δεν προκύψει κάποια ικανοποιητική πρόταση, τότε η εναλλακτική του συλλόγου θα είναι να καταβάλλει ένα τεράστιο ποσό ώστε να σπάσει το συμβόλαιο του Κασεμίρο, γεγονός που θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και τον φετινό μεταγραφικό σχεδιασμό της διοίκησης εφόσον αυτό το αρνητικό σενάριο επαληθευτεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK