Σκληρός παίκτης στη διεκδίκηση του Νίκο Γουίλιαμς, ζόρια στην Βαρκελώνη μετά από το μπάσιμο

Καυτό καλοκαίρι αναμένεται για τον Νίκο Γουίλιαμς αφού εκτός από την Μπαρτσελόνα τον διεκδικεί και άλλη τοπ ομάδα.

Σκληρός παίκτης στη διεκδίκηση του Νίκο Γουίλιαμς, ζόρια στην Βαρκελώνη μετά από το μπάσιμο
COPYRIGHT 2024 THE ASSOCIATED PRESS. ALL RIGHTS RESERVED.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία επικρατεί αναταραχή στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, καθώς οι Καταλανοί δεν είναι οι μόνοι που δίνουν μάχη για να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα του Νίκο Γουίλιαμς. Οι Μπλαουγκράνα λένε πως έχουν τα 58.000.000 ευρώ της ρήτρας, έχουν και τους φίλους του ποδοσφαιριστή στο ρόστερ (Γιαμάλ, Μπαλντέ), αλλά όταν μπαίνει η Παρί Σεν Ζερμέν στο παιχνίδι όλα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, λοιπόν, φαίνεται πως η υπόθεση πάει πάνω στον νεαρό winger και θα είναι αυτός που θα επιλέξει πού θα συνεχίσει την καριέρα του ή αν τελικά θα παραμείνει στο Μπιλμπάο. Μην ξεχνάμε πως η Αθλέτικ θέλει να τον κρατήσει και το παλεύει όμως η ρήτρα που έχει συμφωνήσει με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή γέρνει προς την αντίθετη πλευρά την υπόθεση.

Η ΠΣΖ, πάντως, θα είναι επιθετική στην πολιτική της για τον Νίκο Γουίλιαμς και όποιον άλλον θεωρεί κατάλληλο για να πάρει τη θέση του Εμπαπέ. Μην ξεχνάμε πως πριν καν ο Λαμίν Γιαμάλ κάνει το μπαμ στο EURO 2024, οι Γάλλοι είχαν ήδη καταθέσει πρόταση ύψους 250.000.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα για τον παίκτη, κάτι που η διοίκηση Λαπόρτα απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK