Σίτι: Μεγάλο αστέρι των "Πολιτών" τα βρήκε σε όλα με τους Σαουδάραβες και πιέζει να φύγει

Σε οριστική συμφωνία με τον Ριγιάντ Μαχρέζ έχει έρθει η Αλ Αχλί και πλέον διαπραγματεύεται με την Μάντσεστερ Σίτι προκειμένου να κλείσει το deal.

Manchester City's head coach Pep Guardiola sits on the bench before the English FA Cup 4th round soccer match between Manchester City and Arsenal at the Etihad Stadium in Manchester, England, Friday, Jan. 27, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Οριστική φέρεται πως είναι η συμφωνία του Ριγιάντ Μαχρέζ με την Αλ Αχλί,. σύμφωνα με δημοσίευμα του Ρούντι Γκαλέτι και το μόνο που απομένει πλέον είναι να επέλθει συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει ξεκαθαρίσει πως επιθυμεί διακαώς την παραμονή του ποδοσφαιριστή στο ρόστερ και δεν θα κάνει εύκολα πίσω αλλά η Αλ Αχλί πιέζει προκειμένου να επέλθει οριστική συμφωνία όσο πιο άμεσα γίνεται.

Θυμίζουμε πως ο Μαχρέζ έχει συμβόλαιο με τους "Πολίτες" μέχρι το καλοκαίρι του 2025 αλλά φέρεται πως θέλει να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του, με τις οικονομικές απολαβές που του προσφέρει η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία να είναι ισχυρό δέλεαρ.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Ανέβασε την προσφορά της για Ονανά, τι ζητάει η Ίντερ

Εμπαπέ: Η μικρή λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στην υπόθεση του Γάλλου με την Παρί

Γιουνάιτεντ: Η αινιγματική ανάρτηση του Ντε Χέα

News 24/7

24MEDIA NETWORK