Σίτι: "Έσπασε" όλα τα κοντέρ με την πρόταση της για Ράις

Την πρώτη της επίσημη πρόταση για την αγορά του Ντέκλαν Ράις κατέθεσε στην Γουέστ Χαμ η Μάντσεστερ Σίτι, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

West Ham's Declan Rice lifts the trophy after winning the Europa Conference League final soccer match between Fiorentina and West Ham at the Eden Arena in Prague, Wednesday, June 7, 2023. West Ham won 2-1. (AP Photo/Petr David Josek)
Ο Ντέκλαν Ράις AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Την πρώτη της επίσημη πρόταση προς την Γούεστ Χαμ για την αγορά του Ντέκλαν Ράις κατέθεσε η Μάντσεστερ Σίτι, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει πως οι "Πολίτες" προσφέρουν για την Άγγλο μέσο ένα ποσό κοντά στα 93.000.0000 ευρώ συν κάποια μπόνους που αγγίζουν τα 12.000.000 ευρώ.

Η Γουέστ Χαμ έλαβε την πρόταση και δεν έχει ακόμα απαντήσει ενώ εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να απαντήσει και η Άρσεναλ με τη τρίτη της κατά σειρά επίσημη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε πως ο Ράις έχει ξεκαθαρίσει στη Γουέστ Χαμ την προτίμησή του στην ομάδα της Άρσεναλ ενώ πέρα των δύο ομάδωνσ το κόλπο για την αγορά του έχει μπει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Νιούκαστλ: Έκανε κίνηση με γνώμονα το μέλλον

Ικάρντι: Ιστορική ομάδα γίνεται το φαβορί για την απόκτησή του

Παρί: Ο Κελαϊφί έκλεισε κορυφαίο αστέρι της Μπάγερν

News 24/7

24MEDIA NETWORK