Σαουδική Αραβία: Ο πρώτος σταρ που αποχωρεί με προορισμό την "αγκαλιά" του Ποστέκογλου

Μία από τις αναπάντεχες μεταγραφές που πέτυχε το καλοκαίρι η Αλ Ιτιχάντ φαίνεται πως θα κουνήσει μαντήλι αποχαιρετώντας τα πετροδόλαρα της Σαουδικής Αραβίας.

Σαουδική Αραβία: Ο πρώτος σταρ που αποχωρεί με προορισμό την "αγκαλιά" του Ποστέκογλου
Ο Άγγελος Ποστέκογλου γνωρίζει την αποθέωση AP

Η μεταγραφή 30.000.000 ευρώ του Ζότα στην Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Ιτιχάντ δεν πήγε καλά, καθόλου καλά, αφού ο Πορτογάλος που αποφάσισε ν' αφήσει την Ευρώπη στα 24 δεν έπιασε στην ομάδα των Μπενζεμά, Καντέ, Φαμπιάνο κι όλα δείχνουν επιστροφή κι ευτυχώς στην περίπτωσή του που υπάρχει ο Άγγελος Ποστέκογλου.

Ο Ζότα τα "έσπασε" στην Σέλτικ, είχε προτάσεις για να παίξει ψηλότερα, αλλά τον σαγήνεψαν τα πετροδόλαρα οπότε κι έκανε το βήμα προς την Ασία. Ωστόσο, με την απόκτηση του Λουίζ Φελίπε από την Μπέτις και τον περιορισμό των οκτώ ξένων στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας ο τότε προπονητής της ομάδας (Νούνο Εσπίριτο Σάντο) και το κλαμπ τον άφησαν εκτός.

Με οκτώ συμμετοχές κι ένα γκολ που πρόλαβε να σκοράρει ο Ζότα οι προσφορές για να καταφέρει να φύγει από την Αλ Ιτιχάντ δεν έφτασαν...

Βέβαια, σύμφωνα με δημοσίευμα τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει το ενδεχόμενο της επανένωσης με τον Ποστέκογλου στην Τότεναμ. Οι Άγγλοι ψάχνονται στην αγορά για ενίσχυση τον Ιανουάριο και ο 24χρονος αποτελεί μία περίπτωση που ο προπονητής γνωρίζει καλά λόγω της κοινής τους θητείας στη Σκωτία.

Το συμβόλαιο του Ζότα με την Αλ Ιτιχάντ έχει διάρκεια έως το 2026, όμως, δεν μοιάζει δύσκολο να βρεθεί η χρυσή τομή για να γλιτώσουν οι δύο πλευρές η μία από την παρουσία του άλλου. Και ο ποδοσφαιριστής βέβαια αναμένεται να ρίξει τις απαιτήσεις του για να επιστρέψει στα υψηλά στάνταρ του παρελθόντος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK