Σάντσο: Κι όμως! Ήταν "απείθαρχος" και στην Ντόρτμουντ, ποιες συνήθειές του εξόργιζαν τους Βεστφαλούς

Ιδιαίτερα άτακτός από την εποχή που αγωνιζόταν στην Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν ο Τζέιντον Σάντσο σύμφωνα με την BILD. Ποια τα παραπτώματά του.

Manchester United's Jadon Sancho walks from the pitch at halftime during a pre-season game between Manchester United and Crystal Palace at the Melbourne Cricket Ground in Melbourne, Australia, Tuesday, July 19, 2022. (AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake)
Ο Σάντσο σε φιλικό προετοιμασίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Τζέιντον Σάντσο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από τα διαδοχικά πειθαρχικά του παραπτώματα αλλά και την απροθυμία του να προχωρήσει σε δημόσια συγγνώμη, όπως του ζήτησε ο Έρικ Τεν Χαχ.

Μόνο λίγες δεν είναι οι αντιδράσεις για τον χαρακτήρα του Σάντσο από τους ιθύνοντες της ομάδας, με δημοσίευμα της BILD μάλιστα να αποκαλύπτει πως ανάλογες παραβατικές συμπεριφορές είχε ο Άγγλος μεσοεπιθετικός και κατά τη θητεία του στη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Συγκεκριμένα, ο Σάντσο όταν αγωνιζόταν για τους Βεστφαλούς δεν ήταν λίγες οι φορές που είτε καθυστερούσε σε προπονήσεις, είτε έβρισκε μία δικαιολογία και δεν πήγαινε σ' αυτές για 1 ή 2 μέρες μετά από τους αγώνες.

Αυτό γινόταν κυρίως επειδή ο Άγγλος έπαιζε βιντεοπαιχνίδια μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες με αποτέλεσμα να κοιμάται λίγο και να μην μπορεί να είναι στην κατάλληλη κατάσταση.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Τρίβει τα χέρια της με το wonderkid - παρτενέρ του Κέιν που έχει τρελάνει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη

Ο Ικάρντι αυτή τη φορά έχασε το... άχαστο αλλά στο παρελθόν το κόλπο είχε πετύχει

Ρεάλ: Ο Αντσελότι αποθέωσε τον "διάδοχό" του και έστειλε μήνυμα και σε άλλους δύο θρύλους του συλλόγου

News 24/7

24MEDIA NETWORK