Σάντσο και Ριτσάρλισον δυσκολεύονται στην Premier League και η Σαουδική Αραβία τους χτυπά την πόρτα

Στο στόχαστρό της Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ βρίσκεται ο Τζέιντον Σάντσο ενώ το όνομα του Ριτσάρλισον βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Αλ Ιτιχάντ.

Manchester United's Jadon Sancho walks from the pitch at halftime during a pre-season game between Manchester United and Crystal Palace at the Melbourne Cricket Ground in Melbourne, Australia, Tuesday, July 19, 2022. (AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake)
Ο Σάντσο σε φιλικό προετοιμασίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Εκτός πλάνων του Έρικ Τεν Χαχ βρίσκεται από την αρχή της χρονιάς ο Τζέιντον Σάντσο για πειθαρχικούς λόγους και πλέον και οι δύο πλευρές περιμένουν να ανοίξει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να αποχωρήσει.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε την Γιουβέντους να έχει κυκλώσει την περίπτωσή του και να εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για τον δανεισμό του, με την Γιουνάιτεντ όμως να θέλει να τον ξεφορτωθεί οριστικά και να ζητά την πώλησή του.

Σύμφωνα με το Telegraph, ο Στίβεν Τζέραρντ θέλει να φέρει τον παίκτη στην Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Ετιφάκ, προοπτική που βέβαια ο νεαρός Άγγλος μεσοεπιθετικός απέρριψε το περασμένο καλοκαίρι.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως οι Σαουδάραβες και πιο συγκεκριμένα, η Αλ Ιτιχάντ του Καρίμ Μπενζεμά τσεκάρει την περίπτωση του Ριτσάρλισον, ο οποίος βέβαια αυτή την περίοδο βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού στη λεκάνη.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο Πέρεθ φέρνει Ντέιβις και "αναγκάζει" άλλο αριστερό μπακ να πάρει την πόρτα της εξόδου

Γκρίνγουντ: Η Γιουνάιτεντ τριβεί τα χέρια της με τις μαγικές εμφανίσεις του Άγγλου, ποιες οι προθέσεις της Χετάφε

Ρεάλ: Τόσα χρήματα ζητάει η Λεβερκούζεν για να αφήσει τον Τσάμπι Αλόνσο να ζήσει το όνειρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK