Ρονάλντο: Το "τρελό" μηνιάτικο που θα λαμβάνει η Χεορχίνα σε περίπτωση χωρισμού τους

Μόνο λίγες δεν είναι οι ανέσεις που θα συνεχίσει να έχει η Χεορχίνα Ροντρίγκες σε περίπτωση που χωρίσει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

FILE - In this May 23, 2019, file photo, Cristiano Ronaldo, left, is flanked by his partner Georgina Rodriguez as they watch the second practice session for a Formula One race at the Monaco racetrack, in Monaco. Cristiano Ronaldo could be in trouble after apparently breaking coronavirus restrictions on a two-day trip to the mountains. The Juventus star and his partner Georgina Rodriguez spent Tuesday and Wednesday in Courmayeur in the Valle DAosta region in northwest Italy. (AP Photo/Luca Bruno, File)
Ο Ρονάλντο με την Χεορχίνα AP PHOTO/LUCA BRUNO

Πολλές είναι οι φήμες γύρω από το μέλλον της σχέσης του Κριστιάνο Ρονάλντο και της συντρόφου του, Χεορχίνα Ροντρίγκεζ.

Οι δυο τους έχουν διαψεύσει τα σενάρια περί χωρισμού, ανεβάζοντας μάλιστα πρόσφατα και μία κοινή φωτογραφία, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που παρακολουθούν στενά τις δημόσιες εμφανίσεις τους και διακρίνουν μία "παγωμάρα" στις σχέσεις τους.

Σύμφωνα με την MARCA, η οποία επικαλείται πορτογαλικά δημοσιεύματα, ο Ρονάλντο έχει υπογράψει με την Χεορχίνα ένα σύμφωνο το οποίο αναφέρει πως σε περίπτωση χωρισμού τους θα εξακολουθεί να ζει σχεδόν όπως πριν.

Συγκεκριμένα, ο CR7 είναι υποχρεωμένος να καταβάλει κάθε μήνα το ποσό των 100.000 ευρώ στην εντυπωσιακή σύντροφό του, ενώ στα χέρια της θα περάσει και το υπερπολυτελέστατο σπίτι στη La Finca της Μαδρίτη.

Θυμίζουμε πως ο Πορτογάλος σταρ έχει συμβόλαιο με την Αλ Νασρ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ένας από τους λόγους χωρισμού των δύο δεν αποκλείεται να είναι και η δυσαρέσκεια της Χεορχίνα για τη ζωή στη Σαουδική Αραβία.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Ο Κελαϊφι έχει ήδη διαλέξει τον αντι - Εμπαπέ

Τσέλσι: Πρότεινε ανταλλαγή "βόμβα" στη Γιουβέντους για χάρη του Βλάχοβιτς

Μέσι: Η Ίντερ Μαϊάμι "πολιορκεί" και άλλον κολλητό του

News 24/7

24MEDIA NETWORK