Ρεάλ: Παρά τα σενάρια για Μουρίνιο, ένας είναι ο διακαής πόθος του Πέρεθ

Ο Τσάμπι Αλόνσο είναι το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Κρίστιαν Φαλκ.

Real Madrid's new coach Carlo Ancelotti, left, and Real Madrid's President Florentino Perez display a shirt bearing the name of the new coach,  during his presentation, in Madrid, Wednesday, June 26, 2013. Real Madrid has presented new coach Carlo Ancelotti as "a true sage" of football. Ancelotti was introduced to Madrid members and the press at the Santiago Bernabeu by club president Florentino Perez on Wednesday in a step aimed at healing the rifts caused by predecessor Jose Mourinho. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ με τον Κάρλο Αντσελότι AP

Παρελθόν από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης θα αποτελέσει το καλοκαίρι του 2024 ο Κάρλο Αντσελότι καθώς φέρεται να έχει αποδεχτεί την πρόταση που του έχει καταθέσει η ομοσπονδία της Βραζιλίας προκειμένου να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο πρόεδρος των Μερένχες, Φλορεντίνο Πέρεθ, βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση του διαδόχου του Ιταλού, με πρόσφατο δημοσίευμα μάλιστα να αναφέρει πως αυτό θα είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πως υφίσταται, καθώς, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Κρίστιαν Φαλκ, ο Πέρεθ θέλει να δει στον πάγκο της ομάδας τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Τσάμπι Αλόνσο.

Ο Ισπανός τεχνικός κάνει σπουδαία πράγματα στον πάγκο της Μπάγερ Λεβερκούζεν , οδηγώντας την ομάδα στην 6η θέση της βαθμολογίας της Bundesliga και δίνοντας της ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πάντως, στα ραντάρ εξακολουθεί να βρίσκεται και το όνομα του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος βέβαια παραμένει εκτός πάγκων μετά από την αποχώρησή του από τους Μαδριλένους το 2021.

Διαβάστε Περισσότερα

Ντάνιελ Ποντένσε: Η επόμενη ομάδα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

Σίτι: Μεγάλο αστέρι των "Πολιτών" τα βρήκε σε όλα με τους Σαουδάραβες και πιέζει να φύγει

News 24/7

24MEDIA NETWORK