Ρεάλ: Οι τέσσερις προτεραιότητες του Φλορεντίνο Πέρεθ εν όψει 2024

Πολλά είναι τα ανοιχτά αγωνιστικά μέτωπα για την Ρεάλ Μαδρίτης εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου του 2024. Ποιες είναι οι τέσσερις βασικές προτεραιότητές της.

Real Madrid's president Florentino Perez waves during the official announcement of his re-election as the club's new president at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, June 19, 2017.  Florentino Perez was re-elected president as he was the only official candidate. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο πρόεδρος των μεγάλων επιτυχιών της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Τις τελικές της αλλαγές στην ανοικοδόμηση του ρόστερ της, οι οποίες έχουν αρχίσει εδώ και δύο καλοκαίρια, θέλει να ολοκληρώσει η Ρεάλ Μαδρίτης στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο του 2024.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά του το Relevo, τέσσερις είναι οι προτεραιότητες των Μερένχες εν όψει του 2024 και αφορούν θέσεις στις οποίες "πονάει" τη φετινή σεζόν η Βασίλισσα αλλά και πρόσωπα που αποτελούν διακαή πόθο του προέδρου.

Η πρώτη είναι η μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος σταρ φέρεται πως τα έχει βρει σε όλα με τους Μαδριλένους και το μόνο που απομένει είναι να μείνει ελεύθερος από την Παρί ενεργοποιώντας τον ειδικό όρο που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Δεύτερος στόχος του Πέρεθ και του επιτελείου είναι η απόκτηση ενός παίκτη στο αριστερό άκρο της άμυνας με όλα το βάρος να πέφτει στον Αλφόνσο Ντέιβις της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την γερμανική ομάδα μέχρι το 2025 και δεν φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο ανανέωσής του.

Αναγκαία κρίνεται η ενίσχυση για τη Ρεάλ και στο άλλο άκρο της άμυνας. Ο Καρβαχάλ μεγαλώνει και ο Πέρεθ θεωρεί πως χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα στην εν λόγω θέση, χωρίς προς το παρόν να έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα.

Τέταρτος στόχος των Μαδριλένων είναι να βοηθήσουν τον Έντρικ να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν πιο άμεσα στην ομάδα. Πρόκειται για ένα μεγάλο περιουσιακό στοίχειο το οποίο θα βρεθεί στη Μαδρίτη για πρώτη φορά το ερχόμενο καλοκαίρι και η άμεση ενσωμάτωσή του θα κάνει καλό σε όλους.

Όλα αυτά ενώ κανείς δεν γνωρίζει ποιος θα είναι ο προπονητής των μερένχες την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο καθώς το συμβόλαιο του Αντσελότι εκπνέει το καλοκαίρι του 2024 με τον Καρλίτο να έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με την Ομοσπονδία της Βραζιλίας προκειμένου να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Γερμανία: Ο Νάγκελσμαν ετοιμάζει δύο "χουνέρια" στον Νόιερ εν όψει Euro

Transfermarkt: Ανανεώθηκε η λίστα με τους πιο "ακριβούς", ισοπαλία στην κορυφή, αρκετές οι εκπλήξεις

Σοκ με Νεϊμάρ: Αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο, φόβοι για σοβαρή ζημιά στο γόνατο

News 24/7

24MEDIA NETWORK