Ρεάλ: Ο Μπέλιγχαμ πήρε το "5" και βαδίζει στα χνάρια του ειδώλου του

Τη φανέλα με τον αριθμό 5 θα φοράει ο Τζουντ Μπέλιγχαμ στη Ρεάλ Μαδρίτης, βαδίζοντας στα χνάρια του ειδώλου του, Ζινεντίν Ζιντάν.

Dortmund's Jude Bellingham celebrates after the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Dortmund, Germany, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ AP

Το πρώτο της μεταγραφικό μπαμ ολοκλήρωσε η Ρεάλ Μαδρίτης καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ αντί του ποσού των 103.000.000 ευρώ.

Ο Άγγλος μέσος ανακοινώθηκε και επίσημα παρουσίας του Φλορεντίνο Πέρεθ ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε τον θαυμασμό του προς το πρόσωπο του νεαρού.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιλογή του νούμερου της φανέλας του Μπέλιγχαμ, καθώς πίσω απ΄αυτό κρύβεται το είδωλό του αλλά και ο άνθρωπος που φέρεται πως τον έπεισε να πει το μεγάλο "ναι" στους Μαδριλένους.

Ο λόγος για τον Ζινεντίν Ζιντάν ο οποίος επί χρονιά φορούσε το "5" στην πλάτη, αριθμό τον οποίο διάλεξε και ο Τζουντ, παρά το γεγονός πως στη Ντόρτμουντ είχε το 22.

Θυμίζουμε πως ο Ζιντάν φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2001 έως το 2006 ενώ έχει διατελέσει συνολικά 4 χρόνια και προπονητής του συλλόγου, σηκώνοντας... τα πάντα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Μπαίνει "σφήνα" στον διακαή πόθο του Τεν Χαχ για το κέντρο της άμυνας

Σίτι: Ο Πεπ έβαλε στο τραπέζι το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί για να δώσει τον Μπερνάρντο

Νιούκαστλ: Αυτός είναι ο πρώτος της στόχος για τη μεσαία γραμμή

News 24/7

24MEDIA NETWORK