Ρεάλ: Ο Ίσκο αποκάλυψε τους λόγους αποχώρησής του από τους Μερένχες και περιμένει μήνυμα επιστροφής

Τους λόγους που τον οδήγησαν μακριά από τη Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλυψε ο Ισκό, ο οποίος παράλληλα άνοιξε την πόρτα της εθνικής ομάδας εν όψει του EURO 2024.

Spain's Isco Alarcon celebrates scoring his side's third goal during the international friendly soccer match between Spain and Argentina at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο Ίσκο με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας AP

Στην Μπέτις αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του ο Ίσκο μετά από μία 9ετία στη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και ένα ολιγόμηνο πέρασμα από την Σεβίλλη.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει βρει και πάλι τον εαυτό του στην ισπανική ομάδα, αποτελώντας βασικό και αναντικατάστατο μέλος της, με 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 2 γκολ και 1 ασίστ στο ενεργητικό του.

Ο 31χρονος παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στη MARCA όπου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στους λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν να αποχωρήσει από τους Μαδριλένους οι οποίοι και σχετίζονταν κυρίως με τη σχέση του με τους προπονητές.

"...Ήμουν πολλά χρόνια εκεί, ήμουν πολύ χαρούμενος. Έγιναν κάποια πράγματα με τους προπονητές, ό,τι και να έκανα δεν επρόκειτο να παίξω"Μου έλειπε να είμαι ψυχικά προετοιμασμένος, υπήρξαν στιγμές που δεν μπορούσα να δώσω παραπάνω πράγματα και διαλυόμουν. Μου είπαν ότι ό,τι κι αν συνέβαινε θα έπαιζα λίγο..."

Μάλιστα, ο Ισπανός τόνισε πως παρά το βαρύ κλίμα που αντιμετώπιζε στη Μαδρίτη, μόνο εύκολο δεν του ήταν να αποχωρήσει καθώς ήταν μέλος της καλύτερης ομάδας του πλανήτη ενώ κατά τα πρώτα χρόνια της παρουσίας του είχε ενεργό ρόλο στις επιτυχίες της ομάδας.

Θυμίζουμε πως η Ρεάλ έβγαλε από τα ταμεία της για τον Ίσκο ένα ποσό κοντά στα 30.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Μάλαγα ενώ συνολικά αγωνίστηκε 353 φορές με την ομάδα καταγράφοντας 53 γκολ και μοιράζοντας 57 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Πλέον, ο Ίσκο κάνει μία νέα αρχή και παρά το γεγονός πως δεν βρίσκεται στις κλήσεις της εθνικής Ισπανίας για τα προκριματικά του EURO 2024, ελπίζει πως θα καταφέρει να πείσει τον ομοσπονδιακό προπονητή, Λουίς Ντε Λα Φουέντε ώστε να τον πάρει στη τελική φάση της διοργάνωσης.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Μπέλιγχαμ συνεχίζει ακάθεκτος και με την Αγγλία και δεν σταματά να συλλέγει βραβεία

Τρελάθηκε ο Μέσι! Μετά το... 20-0 σύγκρινε την Αργεντινή με την καλύτερη Μπάρτσα όλων των εποχών

Γιουβέντους: Αυτή είναι και επίσημα η τιμωρία του Φατζόλι για την εμπλοκή του στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού

News 24/7

24MEDIA NETWORK