Ρεάλ: Ο Αντσελότι υπενθύμισε αυτό που όλοι έχουμε ξεχάσει για τον Μπέλιγχαμ

Πώς δεν πρέπει να λογίζουμε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ ως σέντερ φορ παρά το γεγονός πως έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ με τις επιδόσεις του ανέφερε σε δηλώσεις του ο Κάρλο Αντσελότι.

Real Madrid's Jude Bellingham celebrates after scoring his side's second goal during a Spanish La Liga soccer match between Almeria and Real Madrid at the Power Horse Stadium in Almeria, Spain, Saturday, Aug. 19, 2023. (AP Photo/Fermin Rodriguez)
Ο Μπέλιγχαμ AP PHOTO/FERMIN RODRIGUEZ

Για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ κλήθηκε να μιλήσει για άλλη μία φορά ο Κάρλο Αντσελότι λέγοντας, μεταξύ άλλων μετά τα 2 γκολ που σημείωσε στην αναμέτρηση με την Οσασούνα για το πρωτάθλημα της LaLiga.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε πως παρά το γεγονός πως ο Μπέλιγχαμ έχει σημειώσει 10 γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές με τη φανέλα των Μαδριλένων, δεν πρέπει να θεωρούμε ότι είναι φορ αλλά ότι αυτό που καταφέρνει είναι κάτι μοναδικό.

"...Εύχομαι ο κόσμος να καταλαβαίνει πως ο Μπέλιγχαμ δεν είναι επιθετικός, θυμηθείτε το. Είναι μέσος. Τα γκολ δεν είναι το παν. Είναι τόσο ξεχωριστός..."

Πάντως ο Άγγλος μεσοεπιθετικός είναι πρώτος σκόρερ της Ρεάλ στη σεζόν ενώ φιγουράρει και στην κορυφή του ανάλογου πίνακα στην La Liga, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να τον ακολουθεί με 5 τέρματα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Η Ίντερ Μαϊάμι "χαιρέτησε" το MLS και πλέον το σενάριο μπορεί να γίνει πράξη

Ο νέος φορ "αποκάλυψη" είναι από την Γουινέα και σπάει τα κοντέρ στην Bundesliga

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ πρώτα του έβαλε πωλητήριο και τώρα τον αποθεώνει δημόσια

News 24/7

24MEDIA NETWORK