Ρεάλ: Ο Αντσελότι κάνει την έκπληξη και προκρίνει Βραζιλιάνο παγκίτη της Ζενίτ για αντί-Αλάμπα

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος Ρόμπερτ Ρενάν είναι το νέο όνομα που μπήκε στη λίστα του Κάρλο Αντσελότι σύμφωνα με δημοσίευμα της AS.

Ρεάλ: Ο Αντσελότι κάνει την έκπληξη και προκρίνει Βραζιλιάνο παγκίτη της Ζενίτ για αντί-Αλάμπα
Ο Ρόμπερτ Ρενάν σε αναμέτρηση της U20 της Βραζιλίας AP

Απανωτά είναι τα χτυπήματα στην αμυντική γραμμή της Ρεάλ Μαδρίτης καθώς μετά από την ρήξη χιαστού που υπέστη ο Μιλιτάο στην αρχή της χρονιάς,άτυχος στάθηκε και ο Νταβίντ Αλάμπα και πλέον οι Μαδριλένοι καλούνται να αποφασίσουν αν θα κινηθούν ή όχι για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η AS, στα ραντάρ των Μαδριλένων βρίσκεται, μεταξύ άλλων, νεαρός στόπερ της Ζενίτ που ήρθε στην Ευρώπη ως ελεύθερος τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο λόγος για τον Ρόμπερτ Ρενάν, ο οποίος έχει καταγράψει τη φετινή αγωνιστική περίοδο 8 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ρωσική ομάδα, με την τελευταία του εμφάνιση μάλιστα να καταγράφεται τον περασμένο Οκτώβρη και τη χρηματιστηριακή του αξία να κυμαίνεται στα 9.000.000 ευρώ.

Ο Αντσελότι φέρεται πως έχει προκρίνει την περίπτωσή του εξαιτίας του ότι πλην της θέσης του στόπερ αγωνίζεται με μεγάλη ευκολία και στο αριστερό άκρο της άμυνας εκεί που ναι μεν υπάρχει ο Φερλάντ Μεντί αλλά τα κουκιά είναι εξίσου μετρημένα.

Η Ρεάλ δεν θέλει να προχωρήσει σε αγορά του γι αυτό και εξετάζεται το ενδεχόμενο να υιοθετηθεί η λογική Κέπα δηλαδή να πάρει δανεικό τον παίκτη μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι ώστε να καλύψει τα κενά και έπειτα να αποφασίσει αν θα κινηθεί ή όχι για την αγορά του.

Ο Ρενάν αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Κορίνθιανς, με την οποία όμως κατέγραψε μόλις 13 συμμετοχές και έλυσε τη συνεργασία του τον περασμένο χειμώνα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Χάλαντ προειδοποίησε για το comeback με ανάρτηση που φόβισε τα social media

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Άλβαρες αυξάνει διαρκώς την τροπαιοθήκη του και "απειλεί" το είδωλό του

Η Ίντερ αρπάζει την ευκαίρια και φέρνει από την Πόρτο τον παρτενέρ του Λαουτάρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK