Quiz: Κόστισε στη Λίβερπουλ πάνω από 45 εκατομμύρια, όμως πλέον αγωνίζεται στην 4η κατηγορία ενός ιστορικού συλλόγου

Ο άλλοτε παίκτης της Λίβερπουλ Άντι Κάρολ παραδέχθηκε πως η επιλογή του να αγωνίζεται με τη Μπορντό στην τέταρτη κατηγορία Γαλλίας έχει αποδειχθεί οικονομικά ασύμφορη, με τον ίδιο να χάνει χρήματα αντί να κερδίζει.

Liverpool's Andy Carroll, left, celebrates his goal against Everton with teammate Martin Skrtel during their English FA Cup semifinal soccer match at Wembley Stadium in London, Saturday, April 14, 2012. (AP Photo/Tom Hevezi)
(AP Photo/Tom Hevezi) AP

Το πάθος και η αγάπη του Άντι Κάρολ για το ποδόσφαιρο είναι αδιαμφισβήτητο. Ο Άγγλος στράικερ στα 35 του έτη δεν είχε κανένα θέμα να αγωνιστεί στην 4η κατηγορία Γαλλίας με τη φανέλα της ιστορικής Μπορντό.

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως αυτή του η απόφαση δεν κρίνεται "λογική" από οικονομικής απόψεως, ωστόσο αισθάνεται χαρούμενος που συνεχίζει να αγωνίζεται. Να σημειωθεί ότι μηνιαίος μισθός του δεν ξεπερνά τα τρεις χιλιάδες ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε φορ της Λίβερπουλ και Νιούκαστλ δήλωσε: "Για να είμαι ειλικρινής, μου κοστίζει ακόμα και χρήματα για να έρθω και να παίξω για την Μπορντό, αλλά παίζω ποδόσφαιρο και είμαι απλά χαρούμενος που συνεχίζω να αγωνίζομαι.

Θέλω να γίνω μέρος της ιστορίας αυτού του συλλόγου και για να είμαι ειλικρινής, δεν ήταν θέμα χρημάτων, ποτέ στην καριέρα μου δεν τέθηκε ζήτημα χρημάτων".

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο ίδιος έχει ξεκινήσει την "απόσβεση" της -τηρουμένων των αναλογιών- επένδυσης των "Γιρονδίνων", αφού στο ντεμπούτο του σκόραρε δύο φορές προερχόμενος από τον πάγκο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK