Προτεραιότητα η αξιολόγηση του ρόστερ, σε δεύτερο χρόνο οι μεταγραφές ύστερα από αίτημα του Σλοτ

Η Λίβερπουλ προτίθεται να μην εντείνει τις διαδικασίες στο κομμάτι των μεταγραφών προκειμένου να ολοκληρωθεί πρώτα η αξιολόγηση του ρόστερ της ομάδας από τον Άρνε Σλοτ.

Προτεραιότητα η αξιολόγηση του ρόστερ, σε δεύτερο χρόνο οι μεταγραφές ύστερα από αίτημα του Σλοτ
Ο Άρνε Σλοτ AP

Ύστερα από αίτημα του Άρνε Σλοτ, η Λίβερπουλ δεν αναμένεται να κινηθεί άμεσα στο μεταγραφικό παράθυρο ούτως ώστε ο πρώην προπονητής της Φέγενορντ να μπορέσει να αξιολογήσει το υπάρχον ρόστερ της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

Σύμφωνα με την Athletic, η πρόθεση του Σλοτ είναι να επιλεχθούν μόνο μεταγραφικοί στόχοι, οι οποίοι θα καλύπτουν τις αγωνιστικές ανάγκες του συλλόγου και θα συμπληρώνουν τον ποιοτικό βασικό κορμό της ομάδας.

Ο Ολλανδός τεχνικός έχει ήδη διαμορφώσει μία πολύ καλή εικόνα για τους "Κόκκινους" μέσω ανάλυσης των φετινών αγώνων, ωστόσο η απουσία ορισμένων παικτών σε Euro και Copa America, σε συνδυασμό με το ελάχιστο διάστημα συνεύρεσης του ίδιου με τους υπόλοιπους παίκτες είναι η αιτία της απόφασης του Σλοτ για υπομονή στις μεταγραφές.

Αξίζει να σημειωθεί, πως αυτή η απόφαση δεν ακυρώνει τη προεργασία του συλλόγου στο κομμάτι των μεταγραφών ή την αναζήτηση νέων στόχων, η οποία εξακολουθεί να υφίσταται, ωστόσο γίνεται ξεκάθαρο πως τον τελευταίο λόγο για το ποιος και το πότε θα πάρει μεταγραφή στη Λίβερπουλ εξαρτάται από τον προπονητή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK