Προμηνύεται μάχη Λίβερπουλ vs. Σίτι για κεντρικό αμυντικό της Premier League

Τα μεταγραφικά συμφέροντα των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να συγκρουστούν για χάρη κεντρικού αμυντικού της Γουέστ Χαμ.

Liverpool's manager Jurgen Klopp, left, greets Manchester City's head coach Pep Guardiola prior to the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, April 1, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Κλοπ και Πεπ αγκαλιά AP

Η μεταγραφική περίοδος δεν έχει κλείσει καλά καλά και ήδη κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν τις Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ να συγκρούονται μελλοντικά για κεντρικό αμυντικό που αγωνίζεται σε ομάδα της Premier League και αγοράστηκε αντί 35.000.000 ευρώ το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ο λόγος για τον Μαροκινό στόπερ της Γουέστ Χαμ, Ναγέφ Αγκέρντ ο οποίος σύμφωνα με το Sky Sports βρίσκεται στα ραντάρ των δύο μεγάλων. Ο Αγκέρντ είναι 27 ετών με ύψος 1,90μ. και τα Σφυριά τον είχαν αγοράσει από την Ρεν. Πέρυσι εξαιτίας τραυματισμών είχε αγωνιστεί σε 18 ματς στην Premier League, ενώ ήταν βασικός στον τελικό του Conference κόντρα στην Φιορεντίνα.

Φέτος, ο Αγκέρντ έχει παίξει σε τρία παιχνίδια στο αγγλικό πρωτάθλημα (έμεινε εκτός σε αυτό με την Μπράιτον γιατί είχε αποκληθεί σε αυτό με τον Τσέλσι) με ένα γκολ στο ενεργητικό του απέναντι στην ομάδα του Ποτσετίνο και τη νίκη 3-1 απέναντι στους Μπλε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK