Πόλεμος Παρί Σεν Ζερμέν - Εμπαπέ, τόσα χρήματα διεκδικεί ο Γάλλος

Με το χειρότερο τρόπο τελειώνει η σχέση του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς οι δύο πλευρές αναμένεταινα οδηγηθούν στα δικαστήρια.

France's Kylian Mbappe celebrates after a goal during the Euro 2024 group B qualifying soccer match between France and Gibraltar in Nice, France, Saturday, Nov. 18, 2023. (AP Photo/Daniel Cole)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ AP PHOTO/DANIEL COLE

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μπορεί ν' ανακοινώθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης και όλα να πήραν το δρόμο τους αλλά η ιστορία του με την Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει τελειώσει και θα τελειώσει (μάλλον) με φοβερά άσχημο τρόπο, καθώς οι δύο πλευρές αναμένεται να οδηγηθούν στα δικαστήρια.

Η πλευρά του Γάλλου σούπερ σταρ, σύμφωνα με τις Parisien - Equipe, διεκδικεί χρήματα από τη διοίκηση της Παρί τα οποία ισχυρίζεται πως δεν έλαβε ποτέ ενώ όλα ήταν συμφωνημένα βάσει συμβολαίων. Η ΠΣΖ φέρεται να μην έχει αποφέρει αυτά τα χρήματα στον Εμπαπέ τώρα και την περίοδο που αποφασίστηκε να μην ακολουθήσει την αποστολή στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Εκείνη την περίοδο φημολογείται πως όταν οι δύο έκατσαν στο τραπέζι συμφώνησαν άτυπα ο Εμπαπέ να "δώσει" κάποια χρήματα, καθώς θα έφευγε ως ελεύθερος και το κλαμπ ήθελε να βγάλει τα σπασμένα. Ωστόσο, όλα όσα ειπώθηκαν και συμφωνήθηκαν ήταν με τα λόγια.

Πλέον, όπως αναφέρουν οι Γάλλοι, ο Εμπαπέ θα πάει στα δικαστήρια με την Παρί ψάχνοντας να κερδίσει τα 100.000.000 ευρώ που θεωρεί ότι το κλαμπ δεν του δίνει εκδικητικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK