Παρί, αυτή είναι η αιτία του τσακωμού των Λουίς Ενρίκε και Ντεμπελέ

Τα γαλλικά Μέσ αποκάλυψαν το λόγο που έκανε έξαλλο τον Λουίς Ενρίκε σε τέτοιο βαθμό που έκοψε τον Ντεμπελέ από την αποστολή για το ματς με την Άρσεναλ.

Newly named PSG coach Luis Enrique speaks during a press conference at the new Paris-Saint-Germain training ground Wednesday, July 5, 2023 in Poissy, west of Paris. Paris Saint-Germain fired coach Christophe Galtier after a disappointing season on and replaced him with former Spain and Barcelona manager Luis Enrique. (AP Photo/Aurelien Morissard)
Ο Λουίς Ενρίκε κατά την παρουσίασή του από την Παρί Σεν Ζερμέν AP

Πρώτο θέμα στην Γαλλία και όχι μόνο αποτελεί ο καβγάς ανάμεσα στους Λουίς Ενρίκε και Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο Ισπανός δεν έκανε πίσω μετά από τη λογομαχία και άφησε τον Γάλλο σταρ να δει από τον καναπέ το παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Άρσεναλ.

Γιατί, όμως, οι δύο άνδρες έφτασαν σε αυτό το σημείο; Σύμφωνα με την Equipe λοιπόν στο παιχνίδι με την Ρεν ο προπονητής παραπονέθηκε στον παίκτη για μία ενέργειά του και εκείνος του απάντησε με άσχημο τρόπο. Ο τρόπος που αποκρίθηκε ο Ντεμπελέ έκανε έξαλλο τον Ισπανό και κάπως έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Για την ιστορία και βάσει δημοσιεύματος της ισπανικής AS η διοίκηση της Παρί, δηλαδή ο ίδιος ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί υποστηρίζει την ενέργεια του Λουίς Ενρίκε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK