Παίκτης της Ρεάλ 17χρονος γίγαντας από την Ουκρανία, υπέγραψε για δύο χρόνια

Η Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε στην απόκτηση ποδοσφαιριστή στο κλείσιμο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ενισχύοντας τις ακαδημίες της.

Real Madrid's president Florentino Perez waves during the official announcement of his re-election as the club's new president at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, June 19, 2017.  Florentino Perez was re-elected president as he was the only official candidate. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο πρόεδρος των μεγάλων επιτυχιών της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Κίνηση με προοπτική το μέλλον πραγματοποίησε η Ρεάλ Μαδρίτης στο φινάλε των μεταγραφών της χειμερινής περιόδου. Συγκεκριμένα, η κορυφαία ομάδα στην ιστορία του Champions League έκανε δικό της τον Ουκρανό, Ίλια Βολόσιν. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι 17 ετών (γεννημένος 2007) και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.

Αυτό που εντυπωσιάζει στον Βολόσιν είναι το παρουσιαστικό του. Ο νεαρός πορτιέρε βλέπει τον κόσμο από τα 2,02μ. και άρχισε την καριέρα του από την Ντνίπρο ενώ στη συνέχεια της πορείας του έπαιξε στην ισπανική Νοβέλντα και την Ράγιο Μαγιαδαχόντα.

Αναφορικά με τα ποσά που δόθηκαν για να γίνει το deal δεν έχει δει τίποτα το φως της δημοσιότητας. Το μόνο γνωστό είναι πως ο Ίλια Βολόσιν υπέγραψε με την Ρεάλ έως το 2026. Θυμίζουμε πως οι Μαδριλένοι έχουν κι άλλο Ουκρανό τερματοφύλακα στις τάξεις τους κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Αντρέι Λούνιν.

Διαβάστε περισσότερα

Οι πιο αμφιλεγόμενες μεταγραφές στην ιστορία της F1

Ανεπανάληπτο μεταγραφικό φιάσκο η Μπαρτσελόνα, έχασε παίκτη από την Τότεναμ

Φήμη: Οι Λέικερς δίνουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

News 24/7

24MEDIA NETWORK