ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Βραζιλιάνοι το αποκάλυψαν: σε πέντε γκρουπ χωρισμένα τα αποδυτήρια της Παρί!

Ο Ντάνι Άλβες πέταξε το γάντι μιλώντας για την ενότητα που λείπει από την Παρί Σεν Ζερμέν και ΜΜΕ της Βραζιλιάς το σήκωσε αμέσως, βγάζοντας στη φόρα τα πέντε διαφορετικά στρατόπεδα που έχουν στηθεί μέσα στα αποδυτήρια των Παριζιάνων!

Οι Βραζιλιάνοι το αποκάλυψαν: σε πέντε γκρουπ χωρισμένα τα αποδυτήρια της Παρί!

Αυτά δεν είναι αποδυτήρια αλλά πεδίο μάχης! Την αποκάλυψη αυτή έκανε η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα “Globoesporte”, υποστηρίζοντας (παίρνοντας ουσιαστικά ασίστ από τον Ντάνι Άλβες που δήλωσε πως οι παίκτες δεν είναι μονιασμένοι) ότι η Παρί έχει χωριστεί στα πέντε! Ποιοι συνθέτουν τα κομμάτια του παριζιάνικου παζλ που καλείται να διαχειριστεί ο Ουνάι Έμερι; Έχουμε και λέμε:

➔ Το πρώτο γκρουπ περιλαμβάνει τους δύο νεοφερμένους Βραζιλιάνους Νεϊμάρ και Ντάνι Άλβες που έδειξαν πόσο “δεμένοι” είναι στην αρχή της σεζόν όταν και πρωταγωνίστησαν σε επεισόδιο με τον Καβάνι εντός γηπέδου σε ματς με την Λιόν. Δεν είναι όμως μόνοι αφού στο “παρεάκι” έχουν προστεθεί οι συμπατριώτες τους Τιάγκο Σίλβα και Μαρκίνιος αλλά και ο αναπληρωματικός κίπερ Τραπ, με τη σύντροφό του να είναι το μοντέλο από την Βραζιλία, Ιζαμπέλ Γκουλάρτ.

➔ Στο δεύτερο γκρουπ, κουμάντο κάνει ο Έντινσον Καβάνι, που έχει τη στήριξη των Αργεντινών Ντι Μαρία, Λο Σέλτσο, Παστόρε και του Ισπανού Μπερτσίτσε.

➔ Το τρίτο γκρουπ αριθμεί και τα περισσότερα μέλη, 13 συνολικά, που είναι οι Γάλλλοι παίκτες, με τα ονόματα των Εμπαπέ, Ραμπιό, Αρεολά και Κουρζαουά να ξεχωρίζουν.

➔ Το τέταρτο γκρουπ αποτελείται από δύο “ανεξάρτητους”: τους Τιάγκο Μότα και Τζούλιαν Ντράξλερ. Ο Ιταλοβραζιλιάνος αντιμετωπίζεται από όλους με σεβασμό εξαιτίας της εμπειρίας του αλλά και της μακράς παρουσίας του στην Παρί ενώ ο Γερμανός δεν έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τους συμπαίκτες του και προτιμάει να αφιερώνει πολύ χρόνο στην οικογένειά του.

➔ Τέλος υπάρχει και το πέμπτο γκρουπ που ουσιαστικά είναι ο Μάρκο Βεράτι! Ο μοναδικός που “κολλάει” με όλους χάρη στη ευχέρεια που έχει να μιλάει αρκετές γλώσσες.

Σύμφωνα με την “Globoesport” όταν υπάρχουν τόσες πολλές υπο-ομάδες μέσα σε μία ομάδα, πώς μπορεί αυτή να πετύχει τους στόχους της όταν μάλιστα είναι τόσο υψηλοί;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ