Οι Σαουδάραβες ετοιμάζουν κίνηση - ματ για την αγορά του Φάτι, τι περιμένουν

Μόνο απίθανο δεν μοιάζει το ενδεχόμενο ο Ανσού Φάτι να αποχωρήσει με μεταγραφή για κάποια ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, σύμφωνα με την καταλανική SPORT καθώς προς το παρόν δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του.

Οι Σαουδάραβες ετοιμάζουν κίνηση - ματ για την αγορά του Φάτι, τι περιμένουν
Ο Ανσύ Φάτι με τη φανέλα της Μπράιτον AP

Στην Μπράιτον με τη μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα αγωνίζεται τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Ανσού Φάτι, χωρίς να υπάρχει κάποια ρήτρα αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή της η καταλανική SPORT, ο νεαρός Ισπανός παίκτης, παρά τη τελευταία καλή του εμφάνιση στην αναμέτρηση κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, δεν έχει πείσει με το σύνολο των παρουσιών του με τη φανέλα των Γλάρων, κάτι που προς το παρόν δυσκολεύει την προοπτική αγοράς του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, δεν αποκλείεται, σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής δεν καταφέρει να ικανοποιήσει συνολικά με τις εμφανίσεις του, να υπάρξει ενδιαφέρον από κάποια ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Οι Σαουδάραβες μπορεί στη μεταγραφική περίοδο του 2023 να ξεπέρασαν κάθε προσδοκία με τα ποσά που σπατάλησαν αλλά κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί και το ερχόμενο καλοκαίρι, δίνοντας μάλιστα έμφαση σε παίκτες νεαρής ηλικίας.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Φάτι με τους μπλαουγκράνα λήγει το καλοκαίρι του 2027, με τον νεαρό Ισπανό να έχει εκφράσει σε παλαιότερες δηλώσεις του πως επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα αλλά τους μπλαουγκράνα να μην είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο πώλησής του καθώς χρειάζονται χρήματα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Πάπου Γκόμες "πίκαρε" τον Μουρίνιο για τον χαμένο τελικό και ο Special One τον ειρωνεύτηκε για την υπόθεση ντόπινγκ

Μπαρτσελόνα: 17χρονο wonderkid της Μασία έδωσε τη νίκη 23 δευτ. μετά το ντεμπούτο του

Η Αϊντχόφεν σπάει όλα τα ρεκόρ με πρωταγωνιστή Αργεντίνο γκολκίπερ που πήρε... τσάμπα

News 24/7

24MEDIA NETWORK